IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
Kakšni hrani se vi izogibate zdej k dojite? jaz se striktno čokoladi in oreščkom...no ja pa zelju in ostalim stvarem k napenjajo,sveži zelenjavi in sadju....
sadje jem edin prekuhano - ala kompot varianta... banane edin jem, k mi tko pašejo... ni nekega napenjanja pr Gaji, tko da mi je cool... sem pa včer jedla ričet, pa se je revca dons celo noč matrala... srala je tok, da se mi je kr smilila... sm jo mela skoz na joški, pa na previjalki, pa na joški, pa na previjalki

... čokolade jem normalno, ker mi full pašejo.. cuker mi nenormalno pada.. ampak jem mlečne čokolade, ne kakšne z lešniki al pa kej...
mayflower moja se tud zbudi zvečer, jo dam na joško in pol bi se kr nosila in nosila... jz pa zakomirana

zdej jo okol 0.00 podojim, pa pol okol 3h in pol zjutri med 5 in 7h.. odvisno kok zdrži...
otroški dodatek sm si včer z neta sprintala obrazec, adijo pamet kok je tega.. sam ena papirologija... še hujš k da bi bla v šoli
zmajama pravjo da je široko povijanje full priporočljivo.. tud če je vse ok... tko preventivno... jz sicer morm široko povijat, ker ma desni kolk slabše razvit.. a ti niso naredil UZ kolkov v P? men so ga tm delal, zdej pa ponovna kontrolo pa čez 3 mesece
dudica ta seznamček je full uporaben.. ja pr aprilčicah se vedno zve nekaj uporabnega... jz full rada pr njih čitam forum
rotavirus mislim da je ne bomo cepili