Čaw so
!
Evo mene po dolgem času...sej vas redno berem za pisanje pa zmanjka časa:(
Križ:meni so rekli, da je baje bolj zadaj, ampak mi je zdej v 2 tednih trebuh tok zrasel in se mi zdi da se je mala dama premaknila naprej. Pa ravnotežje me malo daje, hodim kar previdno, sploh ker imamo v hiši ful stopnic...
Mislim, da je Polari pisala o krčih...jaz sem jih tudi ful imela, zdej je boljše, spijem min. 2 magnesola na dan, sicer ne vem, če točno samo to pomaga, pri meni je stanje boljše.
Tanik glede tega špikanja, jaz sem že enih parkrat mislila, da bom znorela...večinoma je tako kot bi mi v desni jajčnik (2x levi) nekdo zasadil nož, meni so to kar hude bolečine...se sploh ne morem vstat in zravnat
, sem pa opazila ponavljajoč vzorec; to se mi zgodi, če imam zjutraj ful poln mehur in takoj ko ga spraznem-krč! pa tudi parkrat se mi je to pripetilo po posteljnih aktivnostih in to tak da sem jaz
moj pa me je tolažil in se počutil ful krivega...
in res ne vem kaj je krivo. Ko sem te bolečine omenila mojemu G skori mesec dni nazaj, je rekel, da je za krče malo prezgodaj in to je blo to
...res ne vem...je pa tut nekajkrat pomagalo oz so se krči umirili po opravljanu velike potrebe...no, upam, da ni kej hudega, meni je edino bolečina zoprna, pa mam drugač visok prag bolečine in mi je to res že kar hudo!
No, da osvežim moje podatke, naša princeska kar raste, kg njene mamice pa tudi, + 17, pa sej jih bomo spravili nazaj...se ne sekiram kaj preveč, naslednji pregled imam 14.7. in pol povem kaj več...sva pa že veselo zakorakale v 32T
Buši mi je v zadnjih 2 tednih tak zrasel, da si še noge glih komi zdepiliram in nohte na nogah uredim...naslednjič bo na vrsti kar pedikura, čeprav vem ,da si to sama najboljše zrihtam...
No, uživajte, izgleda da danes ne bo tak vroče, vsaj tukaj na Obali kaže da ne bo krize...