Živjo
Zdaj bom lahko pa več časa na forumu ko sem dobila notebook nazaj...
Veste, te razprodaje me tud matrajo.. vidim body za 2 eura pa ga seveda morm kupit! Saj zdaj se bom malo umirila, če pravte da mam dost..
Midva z dragim sva bila zelo pridna, včeraj sva namontirala bojler, danes pa karnise z novimi zavesami..pa še okna sem pomila, generalno spucala wc, posesala in pomila po tleh v celem stanovanju, tako da sem zdaj tako utrujena, da komaj sedim. Sam je pa dobr občutek, ko se ozrem po stanovanju, pa je tko lepo..
Drug teden bom pa tud jst oprala vse cunce za dojenčka, ki jih imam. Jst sm pa zlo občutljiva na pralne praške, zato morem ful pazit. Imam namreč hudo alergijo na mehčalc, tako da ga ne smem uporabljat, pa ne glede na to, kateri prašek kupim, morm dat perilo obvezno še enkrat na izpiranje, drugače me začne srbet pa izpuščaje dobim... dojenčki so že tako ali tako občutljivi, če bo pa mala kaj po meni, bo pa sploh problem.
Dons morm bit pokonc do dveh, ker sem fantu obljubila, da ga pridem ponoči z avtom iskat, k se ga je šel napit k prijatlu. Sej jst bi šla tud sam sem preveč zmatrana, pa še ful mam občutek, da nikamor ne morm več it, čist so me izobčli, kot da je z mano kaj narobe... Na koncerte ne smem, ker je gužva in pijan folk, v kino ne, ker je preveč naglas, še k prijatlu ne smem na žurko, ker se bo seveda na veliko kadilo čike in jointe, pa bi bilo nesramno od mene, da bi se kdo obremenjeval, ker je nosečnica v takem dimu... Se mi zdi, da sem sam še doma, mojemu fantu je pa to seveda ful všeč, ker gre lahko po svoje, pa mu ni treba gledat kje sem, kako sem, s kom sem... Ful mi je tečno sam kaj pa hočem..ko to povem fantu, mi pa začne nabijat, da če jst ne morm it, da ni fer, da njemu ne privoščim, da se ima fajn, pa da mu morm dat več svobode, da ga preveč utesnujem...skoz okol hodi, pol mi pa take gor meče...mislm, naj se zresni, kmal bo očka in jst ne mislm sama doma otroka pazit, on bo pa okrog hodu z novim izgovorom zakaj mene ni zravn. Joj, se opravičujem, spet jamram tle na forumu.
Lepe sanje vam želim pa miren spanec s čimmanj vstajanja za na wc.