dobro jutro,
praški jaz uporabljam od Ecover ali Almawin in bom tudi doječkova oblačila prala s tem. Raznih persilov ne kupujem že 100 let, tudi Froschu se raje izognem, ker vsebuje optična belila. Mehčalec pa imam vseeno od Froscha, če ne uspem kupit česa bolj naravnega. komercialnih mehčalcev ne kupujem.
barika dobila sem odločbo o paketu in porodniški hkrati... takoj ko je začelo veljati 60 dni do PDP (domnevam, da ima povezavo). nakazano še ni bilo nič. a mi nisi enkrat rekla, da 15. nakazujejo?
jaz sem pa včeraj odjadrala v NG, ker sem rabila milo za int. nego, pa sem pol še 10% koristila v DM, sem si uspela vložke kupit za porodnišnico, pa še kup stvari za doma. Zdej ima DM znamka jessa tudi naravne vložke, neklorirane, brez folije.
no pa sem še malo pokukala v H&M in kupla moji

žametne hlače na naramnice in majčko za zraven, pa dvoje žabice brez stopalčk (da bo v tem spančkala, seveda s štumfki) in 2 bodija (vse 62. št), pa še 3 pare nogavičk (kolk je pa to mičkeno

).
plenice a ima katera izkušnje s pralnimi? jaz bi kombinirala, ker za pralne niti pod razno še nimam denarja, da bi jih kupila goro. me pa zanima, kako je z bolj naravnimi plenicami za 1x uporabo (iz eko bombaža, neklorirane,...)? v DM jih imajo, samo je enkrat ena rekla, da niso ok. me pa tudi bega velikost, ker imajo najmanjše za 4-9 kg, samo se mi ne zdi, da bi blo to ok za novorojenčka, ali pač? cena teh je sprejemljiva. sem pa gledala tudi v Kalčku, kjer jih tudi imajo, samo so kr nekaj dražje in imajo jih tudi za novoroječke. a obstaja še kje kaj?
barika, ti boš verjetno največ vedla o tem.
< Sporočilo je popravil veselka -- 11.7.2009 9:59:41 >