IZVIRNO SPOROČILO: barika
vidiš veselka, meni pa weleda deo sprej ne odgovarja, mi vse še bolj smrdi... imama pa skoraj polnega, vonj s citrusi, tako da če ga rabiš, ti ga kamot pošljem.
drugače pa kis dela čudeže, ja
grem spat, potem pa malo ven, pa spet spat.
ga mam že več kot 1 leto... mi preseda vonj citrusiv in sploh ne razumem, zakaj morjo tlačit v vsak bolj ali manj naraven deo proizvod (probala marsikej, pa je bil povsod notri, pol sm pa mami šenkala večino), dolgo v nosečnosti mi je pa smrdel. tko da hvala. trenutno imam deo lavera, ful lepo nežno diši.
midva sva bla pa v ikei, kupla vse razen previjalne, ker jih je zmanjkalo, dobijo baje čez 2 tedna, ampak bo moj šel enkrat septembra, sva za silo kupla eno podlogo, pa bom na tistem začasno previjala. sva kupla pa en kup igrač, k so tolk lušne in smešne

, ravno pravšnje za mojo

, pa ena igrača je za podporo v posteljici, da bo na boku spančkala
eltea333, kaj ti si tudi iz ajdovščine? jaz sem tukaj še bolj nova (na kresnicah doma), bolj malo poznam ljudi, pa še v ljubljani imam službo, tko da pol ne hodim vn, pa nisem uspela še dosti spoznat ljudi. še dobr da sm vsaj dve mačkici posvojila od bivših primorskih mačjelovk, da vsaj koga poznam