Živjo!
Tud za mano je težka noč..ni blo nič narobe z mano,sam ful me je skrbelo, ker je maček zbolel..sem celo noč gledala kje je, kako je... če je tako že za mačka, kaj bom šele delala, če bo otrok kaj bolan.. Navsezgodaj zjutraj sem ga že peljala k veterinarju, ker je bilo kar resno (krvava driska), pa ga bom mogla zdaj cel teden tja vozit na inekcije vsako jutro.
Mogoče vam ne bi smela tega govorit ampak mamina soseda, ki je rodila pred enim mesecem je ponoči mogla peljat punčko v bolnico, kjer so ju zadržali, ker je mala nehala dihat, oz. sumijo, da se je dušila s svojo slino, ki je šla iz požiralnika v sapnik..tko da jst sem 100% da je angelcare dober nakup, če pa nikoli ne zapiska potem pa hvala bogu, sam da ne najdeš modrega dojenčka v zibelki...grozno, si ne predstavljam...
Danes je tok čudn dan, žal mi je, če sem vas zamorila...
se oglasim zvečer, če bom kaj boljše volje
aja, Vila malina, lepo da si se oglasla in da je vse v redu, test za toksoplazmozo se pa naredi vsako trimesečje, če si na prvem testu negativna, kar pomeni, da te bolezni še nisi prebolela. Preverjajo zato, da toxe ne bi staknila v času nosečnosti, ker če jo, te morajo zdravit, da ne škodi otroku. Če pa si prvič pozitiven in je stara okužba, potem ne preverjajo več, ker imaš že protitelesa in bolezen ne more več škoditi otroku.