Hojla srečke
!
Upam, da se vredu počutite in da uživate v nosečnosti. Včeraj po dolgem času je moj
zopet začutil najino princesko
. Je bil ćisto raznežen. Kaj šele bo, ko bo zunaj...
Komaj čakam, da pridejo danes okno zamenjati, potem greva izbrati še laminat... pa še sobico bo treba pobarvati. Ampak čas kar hitro teče...
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik
Dobro jutro,
vikend je bil supeeeeeeer, sem 100 na uro uživala. Frizuro imam novo, lepo pobarvana, bila v šopingu na Madžarskem in sem si kupila nosečniško obleko, krilo in majčko (sem botra čez dva tedna) in dala 60 EUR, vam povem da se splača pa še ful hude cotke za bebije imajo. No mi je mami kupila
.
sem kupila tudi birmanki (moja nečakinja) darilo za birmo, uhane, ki jih je sama zbrala.
jagod sem se najedla in tudi češnje
, čez dva tedna bo še več češenj, da si dam duška.
Super da si uživala

Kam na Madžarsko pa si šla v šoping?
Mi smo se pa v soboto potepali po ljubljanski tržnici. Je bila prireditev Diši po prekmurju, pa Halgato je igral... lušten je bilo... samo pa kar gužve. No važno je to, da sem prišla do svoje gibanice

, se mi je tok luštala... sami se mi je pa ni dalo delat. Sem pa naredila tiramisu, ki je bil tudi mljask
Manca ponavadi je tako, da te mora kdo prijaviti, vsaj kar se nosečnic tiče. Nekaj časa nazaj je bilo po televiziji namreč o teh obiskih na dom. In je inšpektor rekel, da pač nosečnice preverijo samo, če jih kdo prijavi... In da teh prijav je kar dosti

.
Noa čestitke za uspešno MF

in za

. Punčke letos kar vodijo se mi zdi...
lp