Punce, ne bit hude, nisem nič brala, ker enostavno mi ne znese. Mala miss ima željo iti domov po kosilu in ji ustrežem, dokler sva še samo jaz in ona, da se ji lahko posvetim, ker potem ko bomo imeli doma še dve štručki, res ne vem kako bo. Pa imam že sedaj slabo vest. Že cel teden letam okoli dr., jutri še moram do svojega in mi dopoldan mine kot šus. V ponedeljek imam spet lab. in kup napotnic
, ni da ni. Toliko letanja in spremljanja moje nosečnosti, kot bi bila noseča z osmerčki
.
Pa še moj raport iz pregleda:
Danes je bila dr., ki mi je delal AC in mi je še enkrat delala morfologijo in biometrijo. Res si vzame čas, pregleda od a do ž (zunaj so me čakajoče verjetno že fejst preklinjale). Punci sta veliki A za 24t5d teža 728g, B 24t2d teža 663g. Vse v mejah normale, poslušali srček, merila mi je vse kar se je izmerit dalo (imam tri liste izvidov), posteljica zadaj. Vse lepo in prav, ampak plodovnice ima deklica A še vedno nekoliko več kot deklica B. zato mi še vedno grozi TTTS. Torej pregrada se je videla, no vsaj to. Izmerila mi je maternični vrat, ki je nekoliko krajši
, kar ni dobro. Pri naslednjem pregledu naj bi dobila injekcijo za pljučka in ostala v bolnišnici, da me začnejo bolj podrobno spremljat. Me je skoraj kap. Pa vprašam, če je to nujno? Ona pa meni: gospa, sej veste, da vaša nosečnost ni normalna ampak rizična, in je najbolje, da vas imamo skoz na očeh, kje drugje pa bi vas lahko imeli, če ne v bolnišnici. Meni se je skoraj podrl svet. Glede na to, da mi včeraj v RA dr. ni nič omenil, mi še vedno ostane upanje, da bom lahko čimmdlje doma. Res pa je da je dr. zelo skrbna in natančna in bi me mogoče zaradi preventive raje imela v bolnici. No 3 tedne imaš še vsekakor svobode.
Torej naslednji pregled 3.7.2009
Smo pa danes kupili lupinici
, tako da bomo pikici imeli s čim peljat domov. Mala miss jih je že preiskusila z njenimi dojenčki
. Naslednjo soboto gremo po oblačilca, tako da počasi bo. Ostane mi še voziček, ampak to je češnja na vrhu torte.
Nočko.