Js imam pa zadnje čase ekstremno povečan apetit
. Še kak mesec nazaj sem komaj spravila v sebe zadovoljivo količino hrane (po mojih kriterijih
), sedaj se mi pa zdi, da bi lahko kar vse pojedla. Sploh sladkarij se mi neverjetno lušta. Kakšne Nutele, pa čokoladnih keksov, čokolade, napolitank... Mmmmm, raje ne razmišljam. Pa tudi bolj normalne in zdrave hrane lahko precej več pojem kot prej. Ob pol 7ih imam zajtrk, ob 9ih sem pa v službi že dobesedno sestradana in če ne jem, se mi skoraj blede
. Na tehtnico sploh ne upam stopit, trebuh je pa vsak dan večji.
Sem vas v službi malo brala, pa se spomnem naslednjih debat:
Glede torb: bom imela tisto, ki je zraven vozička, če bom ugotovila, da mi ne zadostuje, bom pa potem kaj drugega kupila. So pa vaši predlogi zelo lepi in bi kar imela kak primerek, ampak bi bil problem, če bi mogel moj it s kakšno takšno torbo kam
.
Izcedek: meni je G rekel, da če bom opazila kakršne koli spremembe izcedka, naj pokličem. Do sedaj je praktično minimalen, brez barve ali rahlo mlečen in brez vonja. Edino, če sem kaj bolj fizično aktivna, ga je malo več, toliko, da se pozna na hlačkah, sicer pa samo na t. papirju.
Utrujenost: itak že celo nosečnost na višku, prejšnji teden je bil ekstra slab, ta teden se pa pozna, da sem bila dva dni fraj in se fajn naspala, pa sem še kar OK. Je treba počivat, ni druge.
Trebuščki: vse imate lepe bušije, če bo mojemu čez vikend uspelo naredit kakšno solidno fotko, vam pa js tudi pokažem svojega.
Obiski: minimalno, če bo kdo prišel kljub temu, da bo obveščen, da ne sprejemam obiskov, ga bom pa ven nagnala. Se ne oziram kaj dosti na to, kaj si drugi mislijo, sploh v takšnih situacijah. Doma se bom pa z
zaprla v sobo (če mi bo do tega) in naj uživajo v družbi bodočega očka
. Pa še ključ bom obrnila za vsak slučaj. Res ne vem, zakaj bi mogla po porodu okrog sebe gledat ljudi, ki jih vidim 2krat na leto ob posebnih priložnostih, ali pa tistih, ki so kolegi od staršev
ipd. Če bom koga hotela, ga bom že poklicala.
Ne vem pa še točno, kaj bom naredila, če bo imela cimra ful obiskov, ampak ko je bila sestra v porodnišnici, je bila ena tak "tečna", da so jo dali v drugo sobo, kjer je imela več miru. Pa saj baje so po novem v CE porodnišnici zelo dosledni glede ur obiskov ipd.
Bebi: še vedno non stop brca, oz. se premika. Js kar vsemu pravim, da brca, čeprav v resnici z rito miga
ali pa boksa.
MŠ: 2krat smo jo že imeli, naslednji teden jo imamo pa še zadnjič. Sem ugotovila, da ni nobene septembrke tam, je pa kar nekaj avgustovk. Nas pa ni veliko, kakšnih 10 nosečk in partnerjev.
To je to, kar sem se spomnila, imejte se lepo in fajn čvekajte jutri.
< Sporočilo je popravil tulpek -- 11.6.2009 22:00:24 >