IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi
Aja moj bebi se je ful umiril, je bil še en teden nazaj pravi razgrajač, brcal na vse strani, zdej pa kot da bi se ne vem kaj zgodilo, glih da ga kej sploh čutim. je čist mirn. a je to ok? kako je z vašimi?
Da se na hitro malce pofočkam...
Tole z gibi je mene prejšnji teden tud malce skrbelo ker je bil par dni neverjetno miren. Sem komaj naštela tistih bogih 10 gibov, pa še to so bli tako nežni da joooj. Zadnje 3 dni, pa drage moje, mi bo naš mali razgrajač vse notranje organe premetal. Res, kaj to dela...prou neverjetno. Kobaca se na vse strani, brce so na vse strani, pa celega čutim kako se premika iz ene strani na drugo. Najboljš mi je pa ko greva spat in oba iščeva položaj, ki nama odgovarja

. Ah, tale moj bebi...
Tko da Sarchi, ni panike, zgleda da je tko normalno. Pa verjetno je v taki legi da ga manj čutiš. Vse še pride, boš vidla kako te bo suval v rebra pa boksal po mehurju. Kmalu boš čutila dele telesa kako te oplazijo.
Glede sončka...res ni fajn. Mene je še G opozorila da se izogibamo sončku. Ker koža je prozorna in je tud

vroče v trebuščku, to jim pa ne paše... Tko da..nič barve letos, mamo trebuščke ki nas nardijo lepe. Pa ne pozabite na VODO!