Uf, me ni bilo včeraj na mailu, pa sem zdaj nič hudega sluteča pogledam kaj se novega dogaja in sem bila čist šokirana, kar solzne oči imam... Rubin, zelo, zelo si želim, da bo vse v redu z malima dvojčicama. Mislim nate in ti pošiljam dobre misli.
Jst imam danes mačka, pa čeprav včeraj nism nič pila alkohola, ampak sem pa do treh ponoči bla na zabavi, ker smo praznovali, da je moj dragi diplomiral. Vam povem kaj je napisal na prvo stran pod zahvalo? "Diplomsko nalogo posvečam moji dragi A in otroku, ki ga pričakujeva. Hvala za ljubezen in veselje." A ni lepo? Sem šla z njim na zagovor in ko je imel predstavitev, sem bila tako živčna, čist sm bla iz sebe, mali v mojem trebuščku se je pa ves čas tako kolcalo... No, potem pa komisija pove, da si je zaslužil 10ko! Za darilo sem ga peljela v mehiško restavracijo in mu podarila uokvirjeno sliko, potem smo imeli pa doma zabavo.. danes sem pa čisto povožena, glava me boli, slabo se počutim in v križu me špika. Zato sem spala cel dan, bi se mogla učit, ker imam v sredo izpit, pa sem čist slaba, zdaj sem pa sploh ful zaskrbljena, ker sem prebrala kaj se je dogajalo medtem ko smo se pri nas doma veselili... saj bo vse v redu...
Rubin, drži se!