Rubin držim pesti!
Bety tudi pri meni v službi jih nekaj daje. Najprej me je en od vodilnih včeraj nadrl, kako naj on ve, da jaz pridem v službo (bila nekaj dni na bolniški in tajnici na začetku tega tedna sporočila, da pridem v četrtek
), nato pa se še danes nadaljuje - želela sem preveriti, kako je točno z mojim dopustom - koliko je koriščeno, kaj mi ostane oz., ali imam še kaj "dolgov". To smo sicer preračunali, a mi nekaj niso šteli, trajalo pa je 30 minut, da smo to pregledali (sem prišla s svojim izračunom, ki smo ga enkrat že naredili, a to ni bilo dobro - a na koncu smo prišli do istih števil). Nisem pa izvedela za naslednji teden, kako in kdaj delam.
Sem se odločila, da sploh ne bom kaj več spraševala. - Vprašat sem šla še to, ali lahko kak dan not prinesem, saj mi verjetno po dopustu 5-6 dni zmanjka, sicer bom najverjetneje morala na bolniško. Pa me vprašajo, zakaj bi rabila takrat B? Pa razložim, da imam proti koncu nosečnosti ponavadi (dvakrat je že bilo) tak trebuh, da se ne morem več sama peljati z avtom. No, naj dodam, da sem manjše rasti in če želim doseči sklopko,.... moram imeti blizu stol, kar pa takrat ni več možno. Razen, če mi služba časti avtomatika. Tam ni nujno, da imaš stol tako blizu
!
Ma sem še kar malo razburjena - vidim. A bo že.
A ja, še tole. Kaj pa tale nova gripa - a je kateri kak ginekolog že kaj govoril, kaj to pomeni za nas
?
Lahko noč vsem, ter lep vikend, pa četudi ne tako vremensko lep. Kepica upam, da si si nabrala dovolj zraka, sončka ter toplote za naslednjih nekaj dni.
Lubenička mislim, da je bilo že popravljeno, pa imam spet manj kil napisanih, kot jih res imam
, torej do sedaj sem pridobila že + 8 kg.