Ne boste verjele, kaj sem doživela.....
Prejšnji teden sem svoji nadrejeni sporočila, kdaj mislim koristiti dopust in jo prosila, če mi pošlje odločbo o tem, koliko dni dopust mi sploh pripada. Poslala mi je odločbo in se opravičila, ker jo je pomotoma zadržala za sebe.
Jo pokličem in ponovno sporočim točne datume izrabe teh 33 dni dopusta. Potem dobim klic nazaj, čez eno uro, da moj direktor noče podpisati tega izračuna, saj on čaka odločbo od ZZZS o prenehanju bolniške. ?!?!
In potem bo on njih vprašal, kaj pomeni to prenehanje??? Če to pomeni,da jaz zdaj po treh mesecih grem lahko v službo????
Nič mi ni bilo jasno?!?!
Opozorila sem šefico, da je odločba o trajanju komisijske bolniške že zdavnaj pri njih in se konča 19.6.2009. In poslala sem takoj po pogovoru prošnjo za izrabo LD po pošti, priporočeno.....
Če ne dobim odobren dopust, grem v ponedeljek v službo s papirji, ki določajo, kaj
ne sme opravljati (terensko delo, vožnja za avtom več kot eno uro, delo na soncu, delo z bolniki na terenu, delo z okužbami, dvigovanje več kot 5 kg.....) in bom sedela tam v pisarni in čakala kakeršnokoli odločbo. In zdaj nalašč ne bom iskala bolniške naprej, ampak bom zahtevala premestitev na drugo delovno mesto. Če mi to ne omogočijo, grem domov in dobim 100% plačo. Pa še dopust, če mi ne dovolijo koristiti, potem mi ga plačajo...
jeeeeeeeeee.....dinarčki bodo padali....
In direktor bo dokazal, kako je zabit....
Kepica....Jaz nekakšno otrdevanje začutim, če imam prebavne motnje, oziroma pojem nekaj, kar me napenja....In z masažo se mišice omehčajo.....
vreme....Kar ne morem verjeti, da bo jutri dež in decembrske temperature..
Tiste, ki plužite na morje, imejte se skrajnje lepo.....