writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

27.08.2009, 22:28

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Pokica, zjutrej si imela vse posušeno user posted image

Ja vem ja, saj sem pol zalila:) user posted image  Pa pobrala pridelke!

user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

27.08.2009, 22:32

clock-img

lake

pencil-img

3955

Sm hotla it spat, ampak ob teh pomočnikih pa zdej ne bom mogla, hvala lepa Blu, če bom mela jutri podočnjake boš ti kriva user posted image user posted image .

Jst že od začetka uporabljam Mullerjeve, in mi ponoči niso nikol premočile, je pa res da moja kljub temu da pije ponoč praktično ni polulana, se pa zato takoj zjutri ko jo odvijem fajn polula.

Bom mogla re fajn premislt pa se vpisat na tale FB.

clock-img

27.08.2009, 22:32

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

nočko babnce.. grem spat... se mi ne da več pred pc-jem sedet

clock-img

27.08.2009, 22:33

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sm hotla it spat, ampak ob teh pomočnikih pa zdej ne bom mogla, hvala lepa Blu, če bom mela jutri podočnjake boš ti kriva user posted image user posted image .
bomo vsaj vedl od česa jih maš user posted image  user posted image  

Bom mogla re fajn premislt pa se vpisat na tale FB.
ja dej no... kaj še čakaš

clock-img

27.08.2009, 22:35

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

evo nam pomagače če keri falijo... pobiram naročila user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sem vidla, da je nova stran, pa vam še enkrat kopiram pomagače, da si boste očke spočile. user posted image user posted image

No, takole bi pa brez problemov šlo. Bi lepo v ležalniku ležala, pa jih samo opazovala... Madonca bi uživala. No, malvco bi jim že nardila, pa pijačko prinesla, da mi ne bi shirali. Bi bilo škoda, koga izgubit user posted image user posted image user posted image

Kmetovalke - dajte mi povedat, a vam jst lahko nazaj darila pošljem. Ker jst jih ne rabim, ve jih pa lahko prodate, pa kakšno novo njivco kupite user posted image

clock-img

27.08.2009, 22:37

clock-img

lake

pencil-img

3955

Seveda zdej ne rabiš daril, ko si pomočnike dobila. Bi blo fajn kerga od tehle zasužnjit. user posted image

clock-img

27.08.2009, 22:42

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

dober večer...bom mislila na vas in naredila kaj fotk...tak da jih prilepim ko se vrnemo.
Nekaj me zanima glede plenice. Katere kaj uporabljate? Mi jih nucamo kar vse po vrsti. Smo že kar velik probali (Pampers, Lidl, Hofer, Euorospin...) In HB nima nič občutljive ritke, tako da os nam bile do sedaj še vse ok, razen PAMPERS ACTIVE FIT... te so pa obupne. Pa sem kupila nemške in so mi vse premočle. groza.
a katera kupuje Pampers v Müllerju? Jaz sem jih danes kupila (nemške) vendar nisem našla pampers active baby ampak so imeli samo active fit in baby dry...je ta baby dry isto kot v teh navadnih trgovinah active baby?če mogoč katera ve...

Ojla... me je malo presenetilo, da nisi zadovoljna z Activ fitkami. Jaz sem z njimi full. So edine plenice, ki mi niso premočile pri našem tavelikem fantu, ponoči ali pa na kakšnem daljšem potepu. Pri malemu jih še ne uporabljam. Jih pa kupujem v Mullerju. Smo kupili enkrat navadne Pamperske v Mercatorju, pa je bila res razlika. Baby dry in activ baby je po moje eno in isto, samo kvaliteta je v Mullerju boljša.

Pa lepo se imejte na morju!

clock-img

27.08.2009, 22:45

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Seveda zdej ne rabiš daril, ko si pomočnike dobila. Bi blo fajn kerga od tehle zasužnjit. user posted image

Jst se priporočam za tistega, ki stanovanje pospravlja in kuha user posted image

clock-img

27.08.2009, 22:48

clock-img

lake

pencil-img

3955

Grem spat, lahko noč! 

clock-img

27.08.2009, 22:51

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Jst tudi... lahko noč!

clock-img

28.08.2009, 00:15

clock-img

Andrejka9386

pencil-img

239

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

dober večer...bom mislila na vas in naredila kaj fotk...tak da jih prilepim ko se vrnemo.
Nekaj me zanima glede plenice. Katere kaj uporabljate? Mi jih nucamo kar vse po vrsti. Smo že kar velik probali (Pampers, Lidl, Hofer, Euorospin...) In HB nima nič občutljive ritke, tako da os nam bile do sedaj še vse ok, razen PAMPERS ACTIVE FIT... te so pa obupne. Pa sem kupila nemške in so mi vse premočle. groza.
a katera kupuje Pampers v Müllerju? Jaz sem jih danes kupila (nemške) vendar nisem našla pampers active baby ampak so imeli samo active fit in baby dry...je ta baby dry isto kot v teh navadnih trgovinah active baby?če mogoč katera ve...

Ojla... me je malo presenetilo, da nisi zadovoljna z Activ fitkami. Jaz sem z njimi full. So edine plenice, ki mi niso premočile pri našem tavelikem fantu, ponoči ali pa na kakšnem daljšem potepu. Pri malemu jih še ne uporabljam. Jih pa kupujem v Mullerju. Smo kupili enkrat navadne Pamperske v Mercatorju, pa je bila res razlika. Baby dry in activ baby je po moje eno in isto, samo kvaliteta je v Mullerju boljša.

Pa lepo se imejte na morju!

po moje je res enako active baby in baby dry... bomo vidli če so ok. Ma te active fit so res mi dvignile pritisk..res, probala sem jih ene 6, pa je VSAKA mi premočila. ne vem...itak pa ne dvomim, da je kvaliteta bolša...
Vglavnem, pokam še zadnje zadeve, čaka me še tuš, zjutraj ob 6 pa krenemo. Gremo z babico in dedijem (moja2)...moj pa pride zvečer za nami, ker ne dobi dopusta user posted image ...tko je pa ko je človek pri privatniku...

clock-img

28.08.2009, 06:40

clock-img

Anonimen

dobro jutro

grem v vrtec pa pridem nazaj

čao

clock-img

28.08.2009, 07:33

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

JUTRO!

clock-img

28.08.2009, 07:39

clock-img

Anonimen

jutroooouser posted image

clock-img

28.08.2009, 07:42

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Sm pobrala jajčevce, zdej pa še riž čakam. Bo okol desete.

Zarja se zbuja.

clock-img

28.08.2009, 07:46

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jutro...kaaaaaj darilc,hvala vsem user posted image

clock-img

28.08.2009, 07:57

clock-img

Anonimen

christmas comes early

clock-img

28.08.2009, 08:18

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

christmas comes early

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUHU...od BC smo dobil bon...ker se je zaključilo drugo bonitetno obdobje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bomo spet lahko šli kej v bc user posted image

clock-img

28.08.2009, 08:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

christmas comes early

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUHU...od BC smo dobil bon...ker se je zaključilo drugo bonitetno obdobje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bomo spet lahko šli kej v bc user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz tud, sm dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.08.2009, 08:41

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Dobro jutro...

Danes smo se naspali, najmlajši član še spi, midva z Anžetom pa Golico gledava ;)))

clock-img

28.08.2009, 08:47

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro kmetice!user posted image Kako pridelek?

Midve sva se najedle, jst mam kavico. Sm včeri pozabla povedat da sm bla v pikapolonci, in sm kupla Fredov obroč, jih še majo, stanejo pa 14 evrov če bo kera kupovala. Pa gledala sm stolčke za hranjenje in se spomnla da bo treba kej tazga tud kupt,  samo so dragi k user posted image .

clock-img

28.08.2009, 08:52

clock-img

Anonimen

pridelek raste

glede stovčka ti pa predlagam da pogledaš na bolho ali na RR k so mali oglasi ali pa celo na Podarim.si, ker so zelo dobro ohranjeni in poceni!  če ti ni sram met rabljene stvari, ker kar je novo je zelo drago, kar je pa rabljeno je pa ceneje!

clock-img

28.08.2009, 08:57

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Lake - mi imamo stolček Prima papa in 2 stolčke iz Ikeje. Pa ti povem, da je tisti iz Ikeje veliko bolj praktičen, lažje ga čistiš, pa tudi, ko greš kam, ga brez problemov vzameš zraven. Prima papa je pa fensi šmensi, težko za čistit ko user posted image , pa veeelik je...je pa fajn, ker je fajn oblazinjen, pa bolj primeren je za začetek, ker lahko reguliraš naslon... Rarlika v ceni je pa enormna...

clock-img

28.08.2009, 08:59

clock-img

majana79

pencil-img

8822

lake, mi mamo tut tega iz Ikee, lahko prideš naslednjič pogledat. user posted image  

clock-img

28.08.2009, 08:59

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

babe eno vprašanje...kje bi dobila jaz za mojega moža kakšne lepe elegantne črne hlače...ne vem ne znam vam povedat...ne kot od obleke ker men tist ni všeč ampak kakšne bolj moderne pa po možnosti brez žepa da lepš stojijo??
S. oliver mogoče user posted image ...kje?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem