cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

28.08.2009, 09:01

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Mi imamo tudi prima pappa. Tistega ki se še gula, pa nismo niti enkrat gugali user posted image Brez veze. Je bil pa takrat ene 5 tisoč dražji od navadnega. Mislim, da sva dala okrog 35 tisočakov. Brez veze, na začetku mi je jedla sam v lupinci, potem bi jo pa že lahko imela v trip trapu.

clock-img

28.08.2009, 09:02

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Lake - mi imamo stolček Prima papa in 2 stolčke iz Ikeje. Pa ti povem, da je tisti iz Ikeje veliko bolj praktičen, lažje ga čistiš, pa tudi, ko greš kam, ga brez problemov vzameš zraven. Prima papa je pa fensi šmensi, težko za čistit ko user posted image , pa veeelik je...je pa fajn, ker je fajn oblazinjen, pa bolj primeren je za začetek, ker lahko reguliraš naslon... Rarlika v ceni je pa enormna...

tud mi imamo tega...za čistit je res hudič...jaz ga dam kr v banjo pa stuširam user posted image ...je pa bolj fajn ja ker jaz že maja dam včasih notr da počaka da mu flaško naštimam...čist poležem kokr se da pa mu je všeč

clock-img

28.08.2009, 09:04

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

O!!!!

Zadnji čas je, da postanem tudi jaz kmetica user posted image

Lake, jaz imam stolček iz Ikee in ga zelo priporočam! Super je.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

28.08.2009, 09:07

clock-img

lake

pencil-img

3955

Bo treba res do Ikee it. Rabim še neki posteljnine. Samo kaj ko motm talmalo sabo vlačit, bom počakala da bo gosto hrano jedla, da jo bo lažje nafutrat, pa da jo lahko doma pustim.

Dudica
Pomoje bi se kakšne takšne hlače lahko dobile v Emporiumu, samo o verjetno mal dražje, al pa nasproti Emporiuma v Zari, tam je pa mal cenej.

clock-img

28.08.2009, 09:08

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Dudi - jst sem mojmu sedaj v Aveniji mode dvojne kupila. So tko, klasično moderne, da jih lahko malo kombinira. Imajo še pa nekja stvari znižanih 60 % od razprodaj. Al pa v Tom Tailorju poglej za kakšne...

clock-img

28.08.2009, 09:11

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Dudi - jst sem mojmu sedaj v Aveniji mode dvojne kupila. So tko, klasično moderne, da jih lahko malo kombinira. Imajo še pa nekja stvari znižanih 60 % od razprodaj. Al pa v Tom Tailorju poglej za kakšne...

pa kje je ta avenija mode...sm že ful reklam vidla??

clock-img

28.08.2009, 09:13

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Avenijo mode imaš v Mercatorju, nekje so še Modne hiše. Avenija je v Mercator centru Šiška. Lahko najdeš pa notri full drage stvari , pa tudi čisto normalne cene...

clock-img

28.08.2009, 09:14

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Flaška skrajni čas, da rataš kmetica. Sam poglej kolko daril imaš!!

Lake, ti bi pa tudi že lahko prišla.

clock-img

28.08.2009, 09:16

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Zdej bom riž pobrala, pol morm pa neki nasadit da bo šele v ponedeljek dozorelo, ker čez vikend ne bom kmetovala. Na parih drevesih bo pridelek zgnil ma kaj čmo. Škoda, da ne more kaka druga kmetica pobirat, če ti ne moreš.

Lahko bi obstajalo pooblastilo za drugo kmetico.

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Flaška skrajni čas, da rataš kmetica. Sam poglej kolko daril imaš!!

Lake, ti bi pa tudi že lahko prišla.

Ja, pa pomočnike
user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Avenijo mode imaš v Mercatorju, nekje so še Modne hiše. Avenija je v Mercator centru Šiška. Lahko najdeš pa notri full drage stvari , pa tudi čisto normalne cene...

aha...bomo šli malo okrog....

pokiiiiiiii buče user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 28.8.2009 9:17:24 >

clock-img

28.08.2009, 09:17

clock-img

Anonimen

no to pa tu mene zanima!!

clock-img

28.08.2009, 09:18

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kaj tebe zanimauser posted image

clock-img

28.08.2009, 09:20

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Aja, Dudica, a veš kje sem zadnjič videla full lepe, zgledale so tudi kvalitetne, pa pocen hlače, v Oviesse (ne vem , če se glih tako napiše). Samo nimam pojma, če je ta trgovina tudi v Ljubljani...

clock-img

28.08.2009, 09:21

clock-img

lake

pencil-img

3955

Kaj Flaška, bova ratale kmetice?user posted image

Mam srečo, gre moj brat danes slučajno v Ikeo, pa mkorm seznam narest kaj naj mi prnese. Bom mu res stolček naročila, če ga tok hvalte.

clock-img

28.08.2009, 09:21

clock-img

Anonimen

kaj tebe zanimauser posted image

kje dobiti elegantno športne hlače za deca user posted image

clock-img

28.08.2009, 09:22

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Aja, Dudica, a veš kje sem zadnjič videla full lepe, zgledale so tudi kvalitetne, pa pocen hlače, v Oviesse (ne vem , če se glih tako napiše). Samo nimam pojma, če je ta trgovina tudi v Ljubljani...

uf to pa tud jaz ne vem...sej zdaj mam že v tolk trgovin namen it pa še na koncu ne bova po možnosti nč dobila

clock-img

28.08.2009, 09:24

clock-img

Leela

pencil-img

3101

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=27475&ncat=thumbnail&pcat=bgh

-jaz imam tak sedežek. Je fajn če kam greš ga kar s seboj neseš.

-do 6 meseca sem imela PP. je fajn samo velik in težak za čistit sploh če imaš packona. Pri rabljenih je treba pazit, da ni prevleka počena, ker nova stane glih za pol stola.

-imamo še triptrap, ki je super samo je drag.

-zdaj je v BC v akciji od haucka, podoben triptrapu. Zgleda vredu.

zdaj moram it pa brat navodila za stroj, če hočem kaj oprat.

clock-img

28.08.2009, 09:25

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Kaj pa?

Sm glihkar pri KatMat regrat pobrala user posted image user posted image

clock-img

28.08.2009, 09:26

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Kaj Flaška, bova ratale kmetice?user posted image

Mam srečo, gre moj brat danes slučajno v Ikeo, pa mkorm seznam narest kaj naj mi prnese. Bom mu res stolček naročila, če ga tok hvalte.

ma tist stolček stane samo 12€. Nimaš kaj zgubit.

clock-img

28.08.2009, 09:28

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Lake - naroči mu stolček in mizico... Se posebaj prodaja. Skupaj pride pa 15 eur....

No, mi se oblečemo, pa smuknemo do Koseškega bajerja. A gre katera tja na sprehod?

clock-img

28.08.2009, 09:29

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Mi imamo tudi podoben sedežek kot leela, sam da se naš zloži v tako majhno torbico.

clock-img

28.08.2009, 09:31

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

A ni tale od ikee bolj za po šestem mesecu. Vsaj meni je tko deloval, res pa je, da ga nisem vidla z blazinico ampak golega.

clock-img

28.08.2009, 09:36

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Lake - naroči mu stolček in mizico... Se posebaj prodaja. Skupaj pride pa 15 eur....

No, mi se oblečemo, pa smuknemo do Koseškega bajerja. A gre katera tja na sprehod?

Jz ti tudi to predlagam. Jaka je do sedaj jedel na tem stolčku in mizici. user posted image
Ni pa treba neke pene kupovati (se tudi dobi) za v stolček. Če hočeš otroka podložit, mu daš pač eno blazino- baje tista pena ni tako uporabna stvar...

clock-img

28.08.2009, 09:41

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Jaka pri 6h mesecih:
user posted image

Od prej pa nimam fotkeuser posted image Sploh sem pozabila, kdaj je bil prvič v stolčkuuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem