cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

05.09.2009, 08:50

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Mi mamo pa drugo soboto krst.Kam naj ji grem za obleč kupit?H&M, C&A,Kanz sem že bla, pa mi ni nič všeč. Bi jo kr kako lepo trenirko oblekla.Champion ma lepe,sam šele od 9.mesca

clock-img

05.09.2009, 08:52

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Mi mamo pa drugo soboto krst.Kam naj ji grem za obleč kupit?H&M, C&A,Kanz sem že bla, pa mi ni nič všeč. Bi jo kr kako lepo trenirko oblekla.Champion ma lepe,sam šele od 9.mesca

poglej OshKosh in Okaidi user posted image ko je kaj znižano, ni tako drago

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

05.09.2009, 08:56

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=192525

če bi katera imela, je danes v spletni akciji.

jaz sm dala pa 99€user posted image user posted image user posted image

a si zadovoljna?

ful,res je vredu...čist se skor poleže,strehica je velika...pa ful lahko se voziuser posted image

tanja jagode so 4h...a jaz mam tebe na fbuser posted image

clock-img

05.09.2009, 09:08

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

poglej OshKosh in Okaidi user posted image ko je kaj znižano, ni tako drago

Ja, sam žal ni nč znižano.user posted image Upam,da bom kaj našla...

dudi maš me na FB.Si mi ti vse kontakte dala.

clock-img

05.09.2009, 09:11

clock-img

Anonimen

dobro jutro!user posted image

ne sodi dneva pred nočjo, ali kako je že,...user posted image  Urban je bil to noč ... se je stalno zbujal, ko sem ga dala na joško pa je 2x povlekel in zaspal,... če sem mu dala dudo, se je začel dreti, za čaj sem se pa spomnila šele proti jutru (no, takrat mi je dal uro spanca skupaj!) še previjala sem ga, ker sem mislila, da ga moti mokra plenica,... v glavnem nočem ponovitve!

pa še Oskar se je 2x zbudil in hotel, da ga prestavim nazaj v posteljico (je zlezel k meni in mi odvzel prostor za spanje). zjutraj pa mi seveda ni dal energijske urice spanca... sem morala z njim gledati tv.

deževno je danes,... moj gre popoldne delat, tako da premišljujem, da bi se takrat preselila k svojim do večera... pa ne vem, če se mi da.

maja, tisti voziček je pa lušten pa cena je tudi normalna! samo ne vem, koliko se mi splača, da ga kupujem, ker imam nevozičkarske otroke,...

ja, sirov burek za zajtrk,... grem jest, dokler Urban še spi in Ringaraja še laufa!
lep dan!

clock-img

05.09.2009, 09:16

clock-img

Anonimen

aja, v Kranju je danes ŽIV ŽAV, če bi katero zanimalo

http://www.zivzav.si/

clock-img

05.09.2009, 09:29

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Aja kmetke....par dni nazaj sem kupla korito z vodo. Zdej ga pa iščem, pa ga nikjer ni user posted image Sem ga že vmes pogrešala, pa sm mislila, da je skrito kje med kravami in konji. Zdej ga pa ni, pa sm vse žvali premetala naokoli.

KJE JE MOJE KORITO ZA ŽIVALI!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2009, 09:56

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Aja kmetke....par dni nazaj sem kupla korito z vodo. Zdej ga pa iščem, pa ga nikjer ni user posted image Sem ga že vmes pogrešala, pa sm mislila, da je skrito kje med kravami in konji. Zdej ga pa ni, pa sm vse žvali premetala naokoli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se ti režiš.
Res ga ni. Kje prijavim krajo?

clock-img

05.09.2009, 10:05

clock-img

Anonimen

tanja: jagode zorijo 2uri, tm k jih v marcetu kupuješ ti piše koliko časa porabi da dozori user posted image

clock-img

05.09.2009, 10:08

clock-img

lake

pencil-img

3955

Tale smeh od KatMat je sumljiv user posted image , zakaj pa mislš da je bla zdej na morju. Slaba vest. user posted image user posted image

clock-img

05.09.2009, 10:08

clock-img

Anonimen

Kaj se ti režiš.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2009, 10:13

clock-img

Anonimen

joj me sam dve uri ni blo gor pa sem mela ful sadja za pobrat in kuram jajca pobrat pa kojne ......user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2009, 10:14

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Aja, jaz sem pa mislila, da 4 ure rastejo in mam pol 8 ur časa jih obrat. Vidš, vsak dan se neki novga naučimo!

clock-img

05.09.2009, 10:15

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

A ste vidla odgovor na temo Vegeterijanske mamice?
Mislim, me je pa razpištolila...

clock-img

05.09.2009, 10:30

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Aja, jaz sem pa mislila, da 4 ure rastejo in mam pol 8 ur časa jih obrat. Vidš, vsak dan se neki novga naučimo!

Ja, sej jagode zorijo 4 ure in ne 2. Pobrat jih morš pa dokaj hitro, sam nikjer ne piše kolko časa čakajo.

clock-img

05.09.2009, 10:30

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Kaj se ti režiš.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti ni jasno? user posted image

clock-img

05.09.2009, 10:37

clock-img

lake

pencil-img

3955

Se mi niti ne lub brat, ampak nekatere so res pametne, da se grejo po forumu kregat, pa eno temo so kao že zaklenil, pa so spet drugo odprle babe.

clock-img

05.09.2009, 10:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Kaj se ti režiš.

Kaj ti ni jasno? user posted image

ni mi jasno kako ti lahko ena stvar kr izgineuser posted image

clock-img

05.09.2009, 10:42

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

čvekam neni tudi ne user posted image ampak ga res ni

clock-img

05.09.2009, 10:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Se mi niti ne lub brat, ampak nekatere so res pametne, da se grejo po forumu kregat, pa eno temo so kao že zaklenil, pa so spet drugo odprle babe.

ja totalna bedarijauser posted image

clock-img

05.09.2009, 10:47

clock-img

Anonimen

čvekam neni tudi ne user posted image ampak ga res ni

res ne vem!!!

dej pober češnjo da ti ne zgnijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2009, 10:50

clock-img

Anonimen

ej a darila lahko podariš samo enkrat na dan???

clock-img

05.09.2009, 10:57

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Cveka, maš ZS!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

05.09.2009, 11:01

clock-img

Anonimen

Cveka, maš ZS!

evo sem se odklenila!!!

če imave skupne prijatelje me boš našla!

clock-img

05.09.2009, 11:10

clock-img

Anonimen

ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem