writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

05.09.2009, 11:12

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Cveka, maš ZS!

evo sem se odklenila!!!

če imave skupne prijatelje me boš našla!

mam seznam od blue user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

05.09.2009, 11:15

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

cveka, meni včasih pusti tudi 2x na dan. Danes recimo ste od mene dobile raco in banano.

clock-img

05.09.2009, 11:25

clock-img

Anonimen

Cveka, maš ZS!

evo sem se odklenila!!!

če imave skupne prijatelje me boš našla!

mam seznam od blue user posted image

aha!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2009, 11:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

cveka, meni včasih pusti tudi 2x na dan. Danes recimo ste od mene dobile raco in banano.

no sej mi je ratal tud meniuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2009, 11:58

clock-img

Anonimen

kam ste pa zdej vse ušle????

clock-img

05.09.2009, 12:06

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Aja, jaz sem pa mislila, da 4 ure rastejo in mam pol 8 ur časa jih obrat. Vidš, vsak dan se neki novga naučimo!

Ja, sej jagode zorijo 4 ure in ne 2. Pobrat jih morš pa dokaj hitro, sam nikjer ne piše kolko časa čakajo.

no sej sm jaz to že prej povedala da 4h...

clock-img

05.09.2009, 12:20

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

očitno me je pičil nek urejevalski insekt. Me skos ma, da bi kaj pospravljala user posted image Sem pregledala cunje za tamalga, katere mi je dala sestrična, jih razporedila po velikosti, da vidim, kaj moramo sploh kupiti za našega malčka. Ja, bo treba kar šoping narest. Koliko večje cunje kupujete?
Je bil pa tamal zjutraj priden in spal skoraj dve uri, tako da sem tut jst eno urco zakinkala user posted image
Pa končno se je pokakal po dveh dneh. Sem mislila, da bo večji rafal, pa ni bilo hudega. Ima pa prav tako sluzasto blatouser posted image Verjetno je to še od cepiva...nič, se prebuja...

clock-img

05.09.2009, 12:21

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Skoz me neki heca tale RR.Skratka, jaz nisem nobenih daril dobilauser posted image A ve ste dobile moje?Al pa ne znam do njih prit?

clock-img

05.09.2009, 12:29

clock-img

Anonimen

Skoz me neki heca tale RR.Skratka, jaz nisem nobenih daril dobilauser posted image A ve ste dobile moje?Al pa ne znam do njih prit?

jz dobila tvoje darilo!

a greš na prvo stran in tam na desni zgoraj ti je narisana koruza in ti piše zraven GIFT in še nekaj.... no na tisto klikneš in pol najdeš na strani uni k se ti pokaže in še enkrat klikneš...

clock-img

05.09.2009, 12:35

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

jz dobila tvoje darilo!

a greš na prvo stran in tam na desni zgoraj ti je narisana koruza in ti piše zraven GIFT in še nekaj.... no na tisto klikneš in pol najdeš na strani uni k se ti pokaže in še enkrat klikneš...

Ne znam...Ne grem se večuser posted image user posted image

clock-img

05.09.2009, 12:40

clock-img

Anonimen

pozdravček kmetovalkam!user posted image  danes je dan za sejanje!

Urban ravno zaspal, čez kakšno dobro urico se bo zbudil, potem pa gremo k našim na obisk. se mi ne da, a če ostanemo v LJ se zna zgoditi, da občepimo v stanovanju, kar pa ne bi rada,...

utrujena tako, da sem dala prat cunje, čez kakšno urico pogledam stroj in mi je čudno, da je že opral, potem pa ugotovim, da sploh nisem zaštartala...

tako mljackam prah zdaj tam zdaj tu,... in nekako bo pospravljeno toliko toliko, ko bomo odšli,...
premišljujem, če bom sploh varna voznica danes,... pa polna luna,... bom vozila striktno po omejitvah oz. delala zastoje!

clock-img

05.09.2009, 12:47

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Hana pa kar spi in mi je čist čudno, k mam tok časa. Pa vse mam zglancano, k smo imeli v četrtek čsitilko. Zdej pa ne vem kaj bi počela. Perilo se suši, novega ne morem oprat, k nimam kam dat sušit. Dejte mi idejo za kak biskvit speč. Kej na hitro, nekomplicirano....

clock-img

05.09.2009, 12:54

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jaz sm pa od frizerja...lepa kt user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Zlikala sm srajčke...zdaj bi se pa ful mal ulegla pa se ne smem ker pol mi frizura gre k user posted image ...
Oba spita tako da je super mir,in se lahko počasi urejam user posted image

clock-img

05.09.2009, 13:30

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Kam pa se odpravljaš dudi?

clock-img

05.09.2009, 13:35

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Kam pa se odpravljaš dudi?

Na poroko user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2009, 13:36

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

uf, jst sm pa povečala farmo pa vse porihtala, da lepo zgleda user posted image Zdej grem pa kopalnico spucat, da si bom kasneje lahko eno masažno kopel privoščila (v umazano banjo res ni užitek se it kopat user posted image ). 

clock-img

05.09.2009, 13:38

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

dudi...slike slike!!!!

clock-img

05.09.2009, 13:49

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dudi...slike slike!!!!

kakšne...od poroke al frizureuser posted image

clock-img

05.09.2009, 13:50

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Ja oboje dudi!
Pa od g. dudeka tudi.

clock-img

05.09.2009, 13:51

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Ja oboje dudi!
Pa od g. dudeka tudi.

hehe na fb-ju jutri mogoče!

clock-img

05.09.2009, 13:52

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ja oboje dudi!
Pa od g. dudeka tudi.

držim za besedo. Pejdi še mal pokmetovat, da se ti frizura mal zasmradi s konjskim vonjem.

clock-img

05.09.2009, 13:55

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Ja oboje dudi!
Pa od g. dudeka tudi.

držim za besedo. Pejdi še mal pokmetovat, da se ti frizura mal zasmradi s konjskim vonjem.

ja hvala...mi pa privoščiš...

clock-img

05.09.2009, 14:01

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Ja oboje dudi!
Pa od g. dudeka tudi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zastojn parfum..mmmm..user posted image

clock-img

05.09.2009, 14:01

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

dudi uživaj,jutri pa kakšno sliko napopaj,da bomo lahko mal obirale,a je prav?user posted image

clock-img

05.09.2009, 14:03

clock-img

Anonimen

kdo gre spet na žuruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem