Sempre*, upam da bo s Klemnom kmalu bolje. Se zna to zgodit po cepljenju proti rotavirusu. Pa super stolček ste nabavli.
Reby, no lepo da je Tomijev ušesek zdrav.
Tobi, lepo da si se oglasila. Pa lepo napredujte še naprej.
sonček, kakšno je kaj v vašem koncu, a je tudi nizka oblačnost. Moj gre danes v vaš konc šele zvečer, kopa itak ni več sončka. No ja, ti si še, samo unega na naebu ne.
Kruce, super knjiga. Sta jo prijatelja pohvalila, ko sta jo morala pebrati, saj nista več vedela kaj naj storita pri 1,5 leta stari hčerki. Sta spremenila taktiko in po enem tednu je bilo spanje enkratno, nič več nočna mora.
Goldy, kakšen nasmeh
. A ne, so dobri ko se takole smejijo.
blanč, pridna mami in predvsem vstrajna ter dosledna. da ti to uspeva pri 2 si res dobra. Vse pohvale. Jaz vedno tašči rečem, da je naša za marsikatero stvar pridna zato, ker jo je tako naredil najin sistem, doslednost, neka dnevna rutina. Da so otroci pridni, ampak če starši delajo na tem so pa res pridni.
spanje: mani je pa nerodno. Saj veste kako pravijo, kovačeva kobila je vedno bosa.
Dopoldan in pooldan itak spi v vozičku po ene pol urce. 13-14.30 pa v svoji sobi. Tako je tudi ponoči. Ampka uspavanje...
Mamica jo uspava v naročju. Kar ne morem se navadit, da bi jo dala v posteljico in jo malo uspavala, malo pa pustila da bi se sama. Sem probala 2x pa je bla žurka, takoj na trebuhu, pa plazenje po postelji....posledično bruhanje (če pa je polen želodček), potem preoblačenje....mami pa obupala. Obljubim, da se bom poboljšala.
In priznam, mal je tako tudi zato, da se jaz pocrkljam.
So me pa danes klicali iz Jeseniške bolnice. Greva z Nežo v ponedeljek na provokacijske teste za mleko. Tam naj bi ostali maksimalno 4 dni. Upam, da bo tako, ker to potem pomeni, da smo prerasli alergijo na mleko. Bova pa baje v sobi še z 2 mamicama in približno enako starima otrokoma. To bo pestro, vsak svoj ritem, šunder....me kar malo skrbi. Mah bo že, mal bomo na glavo, ves ritem se nam bo zmešal,...ampak za zdravje vse.
So pa res hitri, nisem pričakovala da bova tako kmalu na vrsti. Samo 3 tedne od prejšnjih testov.