IZVIRNO SPOROČILO: miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Sekica, letos proti poletju pa mi pridemo z avtodomom v vaše konce....mi boš mal povedala kam se splača it, pa kje se dobro je , mimogrde lučka, jaz ful rada kuham in še rajši jem, tako da tudi skoraj vsak dan kuham, pa ne enkrat, večkrat
, pa mami te nazaj pozdravlja.
Sekica pa na kufe bomo šli.Da LOvro in Zarja izmenjata tel. številki.
Sonči Se ti splača it u une konce konec junija, ko je dan odprtih vrat Radgonske kleti.
A ne seki?

Jap.
Vas tudi letos čaka
mo
Joj, kakšni cukrči so pa na tej strani!
obi - ne bo kazenske, si se rešila. Kakšen cukrečk je vaš sonček! Boš ga morala malo večkrat pokazat

Suerca za spanje.

Zarja pa ta teden štrajka, je treba vstat ob pol enih, pa ob pol sedmih ...

Prej smo pa spali od cca desete do cca devete zjutraj...
mojsonček - vaša dva sta najboljši in najlepši par!

Miška je pa ta prava manekenka!
reby - hehe, kero pojedino misliš? V Prekmurju se vedno kaj najde

Je pa Tomi full sladek v tem. Jaz sem Zarji nabavila tako kosmatinček kapico ala Hello Kitty z ušeski - pravo mače je v njej - samo nekak ni praktična
Lsička - iiii, kak fajn, da si se oglasila!
vrtec - hm, sem visti dilemi kot Bumo ... No, ne vem še kako s službo, v naši občini imamo najdražji vrtec, vsi oddelki so polni pa še mama se je ponudila, da bi jo popazila. Mi je pa problem tudi - vmešavanje v vzgojo, socializacija, doseganje samostojnosti, itd. Pa še problem je, kaj narediti, če mama kak dan ne bo mogla popazit na njo. Tašči je na žalost ne upam prepustiti, pa ne zato, ker bi imela kaj proti njej ampak so določeni problemi z določenimi substancami...

Zdaj pa - spet tehtnica - kaj naj. Najverjetneje jo vpišem v vrtec in potem bom videla kako in kaj, ko bo čas ...
Kar se pa tiče unega stvora, ki izkorišča fotke

Zgleda, da ji manjka cel sistem kolesc in seveda ima dolgočasno življenje...
Ziher sem spet kaj spustila / pozabila
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.1.2010 16:12:22 >