IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Novo leto: Tujina?
Mi gremo ponavad v kakšne toplice al pa na kmečki turizem lih zato, da nismo doma in gledamo vseh hinavskih in priliznjenih fac tle okol. Letos bomo verjetno z enimi prjatli v apartmaju v Čateških. Tle doma je za silvestrovo kot na fronti. Sosedovi mulariji tastari nabavijo vseh mogočih pirotehničnih pi.zd.ar.ij in pol to nažiga od Božiča naprej.
spanje - od kar smo prišli iz bolnice spimo od 7h do 6h. Men je fajn, sam bi mogla jst hodit vsaj ob 10h spat, da bi se naspala.
Jst sem v sredo skuhala enolončnico z govejim mesom. Mali je tako jedel, da sem samo gledala. Sem mu potem dala še kar 2 zajemalki zmrznit in je še včeraj jedel enolončnico s špageti.

Drgač pri nas obožuje krompir, makaroni so mu pa bolj tko tko. Tud riž ima kar rad, kuskus že manj, no pa polenta je tud zakon. Ostalo je bolj tko tko. Zelenjavo, sadje in meso pa nima veze, vse zmlati. Tudi skute in jogurti mu gredo v slast.
zelišča - jst jih mam kar nekaj in jih pri kuhanju tud velik uporabljam. Zdej bom pobrala žajbelj in ga dala sušit, zadnjo rundo pehtrana sem tud posušila. Timijan, bazilika in origano so mi pa letos neki slabo rasli in jih bom mogla stran vržt. Petršilj in drobnjak sta v skrinji, nekaj pa v koritu v Metini sobi. Itd....
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Q: Imate ve za svoje malčke urejeno kakšno nezgodno zavarovanje? Kaj pa varčevanje?
Zavarovanja ne, varčevenje pa ja. Imata vsak svoj račun in vsak mesec jima nakažem po 10€. Gor dam pa tud vsak dnar, ki sta ga dobila npr.za krst, RD, ...
Grem ležat ... ful me neki hrbet boli