Juhu - bravo Tilen, čestitke mami!
poopek: porod je vodila sestra Martina. Šlo je hitro - ura in pol, bila je v redu - z izjemo dejstva, da sem jo morala fehtat, če lahko pokliče zdravnico, ker je tako slepo zaupala CTG in mi ni verjela, da imam že hude popadke.
Dr. Fakin je bila zelo v redu. Pri samem porodu je sicer ni bilo, me je pa potem šivala.
zala01: ja, jaz sem bila v sobi 5. Res mi je bilo grozno - sigurno sem hodila tam okrog kot en zombi
. Prvo noč me je zelo motilo, da je sestra kar naprej prihajala v sobo, ker da bi morala Katarino podojiti vsaki dve uri - jaz pa taka, kot bi me pofural tovornjak. Pol sva se tam nekaj mučili, dokler mi ni čist prsi pogrizla - kaj pa drugega, če jo je silila in tiščala k meni, kot bi šlo za življenje in smrt. Ko je punčka čist zmučena kar zaspala, jo je pa ščipala za nogice, da bi jo zbudila,........... ž i v a g r o z a. Ne vem, kaj za ena sestra je bila-mal starejša, močna, krajši temni lasje. Ker sem bila jaz vse 4 dni čisto neprespana, mi je bilo tudi umivanje otročka ob 6.00 kar mučno. Res je pa ob koncu najinega bivanja v bolnici pop. delala sestra Brigita, ki je bila pa super-je kar nekak pogrela ozračje.
Na podlagi svoje izkušnje bi rekla, da sicer želijo biti sodobna porodnišnica, samo jim pa še kar nekaj manjka. Kot sem že napisala - v sobi je primanjkovalo pleničk, na wc-ju nekajkrat ni bilo več sp. hlačk, vložkov, brisač,...... Saj se da vprašat in prosit, ampak.. ne vem, to bi nekak moralo biti bolj pošlihtano. Dr. Čuk je med pop. vizito ošvrknil mojega fanta in fanta punce, s katero sem delila sobo, da kaj neki si mislita, da odlagata bunde na ograjo od postelje, da se trudijo za higieno,.... naslednji dan sva pa dobili v sobo eno starejšo gospo, ki se je ravno zbujala iz narkoze in je tam med nama kašljala, bruhala,...............
Aja - obešalnikov za jakne pa tudi nikjer
.
Jao, preveč jamram - glavno, da je mimo.