cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Celjske srečke nosečke

clock-img

16.07.2010, 10:10

clock-img

obcinarka

pencil-img

708

SE popolnoma strinjam.... edino tam na recinko.si bi mogoče še en komplet nakombinirala za 40 eur, drgač pa bo tašča tokrat vskočla...
že pohrustala polnozrnat kruhek z domačo malinovo marmelado, zdej mal skute.... same oči so me!!! drgač ma pa tašča dans rd, pa bomo baje pol proti večeru ribe... ampak kje je šele to????
vmes pa jogurt, solatka, mogoč sladoled...
dans mam nosečniške 3/4 pajkice pa se mi zdi da fulllllllllll trebušček... ka pa ve??? user posted image
kljub temu da zgolj +1kg, se men zdi da več

clock-img

16.07.2010, 10:43

clock-img

Anonimen

lidik: ok to se bomo takrat pogovarjale user posted image

obcinarka: mislim, da glede trebuščka jaz nisem prava, da razlagam, ker sem že tako daleč da ga imam itak v katerihkoli cunjah full... user posted image

clock-img

16.07.2010, 10:47

clock-img

lidik

pencil-img

3706

T.Z. tvoj trebušček je pa tako lep, da sej si videla včeraj da ga nisem mogla nehat gledat. 

clock-img

16.07.2010, 10:48

clock-img

Anonimen

iiii hvala 

clock-img

16.07.2010, 10:53

clock-img

lidik

pencil-img

3706

sej res kaj je pa zdaj s tvojo igračko? Si jo že mogla dati iz rok?

clock-img

16.07.2010, 10:56

clock-img

Anonimen

ja, včeraj je bila primopredaja. ampak je bilo takšno navdušenje ob prevzemu, da mi je bilo prav super jo dat.

zvečer sem imela takooo zatečene noge, da dol padeš. kar ravno je bilo vse. nog še v japonke nisem dobila. ni čudno, da so me dajali krči no...

clock-img

16.07.2010, 11:05

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ja veš kaj, sej ni čudno ob tej vročini, pa dolgo si bila na nogah, pa navdušenje, pa skoz čez celi dan se ti je nekaj dogajalo, pa nič nisi počivala,... tako da danes lepo se zlekni v senčko in počivaj !!!! 

clock-img

16.07.2010, 11:15

clock-img

Anonimen

mah ko pa ne znam tega zares počet veš... me vedno nekaj premami, da bi delala samo, da ni treba ležati... ampak vem, da bi morala res bolj počivati.

clock-img

16.07.2010, 11:21

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ja sej ti čisto verjamem. Sej sem sama ista. Samo veš bo res treba. Drugače pa reči bratu, da ti še malo igračko posodi, pa boš videla, da bo šlo. user posted image

clock-img

16.07.2010, 11:23

clock-img

Anonimen

mah sej mam eno igračko doma tko da to ni problem. ampak sem na "odvajanju" od takšnih in drugačnih igračk in potem rajši kaj druga delam ampak to pa ponavadi ne vključuje nog višje od bokov user posted image ampak nižje.

clock-img

16.07.2010, 11:25

clock-img

lidik

pencil-img

3706

hmmmm čaki, zdaj bom pa čez vikend študirala kaj bi ti predlagala, da greš delat, da bodo noge višje od bokov. user posted image Ti sporočim v ponedeljek če se kaj spomnim. 

clock-img

16.07.2010, 11:28

clock-img

Anonimen

js mam eno idejo sam tista pa počitka ne vključuje user posted image

mah saj bom... me bo že izučilo. verjetno ne še kar takoj ampak lahko računam še na ene 2 prebujanja s krči potem bom pa lahko ne-norela-naokoli. ampak kaaaaj ko naju čaka še beljenje dnevne sobe (itak je že brat rekel, da pride namesto mene mojmu pomagat ampak... no... jaz ne morem samo gledati kako drugi delajo).

clock-img

16.07.2010, 11:40

clock-img

lidik

pencil-img

3706

sej te čisto razumem. Sej jaz tudi ne morem samo gledati. In ravno zdajle me je moj klical, da pridjo jutri, da bodo pa delali gips plošče na strop - ufff tako da mislim, da bom mela super zanimiv in pester vikend. Čeprav mi je moj rekel, da jaz bom doma ostala, ker če bom zraven, bom sigurno delala kaj takšnega, kar ne bi smela - me bo zaradi varnosti doma pustil, samo sej mislim da se že zdaj zaveda da mu ne bo uspelo, da bom pribrzela tja. Če ne druga v kontrolo. user posted image user posted image user posted image

Kakšna pa je tista tvoja ideja? user posted image

clock-img

16.07.2010, 12:08

clock-img

Anonimen

pa ravno včeraj sva debatirali okoli ne-delanja oz. ne-dogajanja.

jaz pa mislim, da bom danes prej končala. okoli 13h se šefe meni. tako da grem potem do večera v horizontalo zvečer pa k teti od mojga na sladoled. komičakamkomičakam user posted image

clock-img

16.07.2010, 12:20

clock-img

lidik

pencil-img

3706

spet boste šli prej? Ufff danes pa že tako zgodaj? NO super. Ok, potem pa pridno počivaj v senčki, pa svojega kosmatinčeka pokliči zraven, da ti bo družbo delal, zvečer pa dober tek !!!! 

clock-img

16.07.2010, 12:21

clock-img

Anonimen

hvala lidik!

no saj jaz se za danes/ta teden poslavljam. se tipkamo v ponedeljek

lep vikend vsem čvekam!!!!!!

clock-img

16.07.2010, 12:23

clock-img

lidik

pencil-img

3706

uživaj in se tipkamo v ponedeljek. Hej punca, pa glej da ne boš pretiravala čez vikend pazi na nogice in pa bušija seveda !!!!

čaw čaw

aja urskaf kam si pa ti pobegnila danes?user posted image

clock-img

16.07.2010, 12:52

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Hej, hej, sam da se mal oglasim.
Imam gužvo za pop..... user posted image
Plače so, pa nek nov projekt smo štartal, šef je šel pa lepo na dopust. user posted image
Pa saj bo, sam da bo ura 14.30, ko grem domov.
Če bom lahko, se bom še kaj oglasila, drugače pa lep vikend, uživajte, pazite se, počivajte v senčki,... Pa se čujemo v ponedeljek.

clock-img

16.07.2010, 13:03

clock-img

lidik

pencil-img

3706

o urskaf kaj ti tudi že greš ob 14.30 domov. Jaz tudi. In že komaj čakam, ker ti pove, da se tu ne da več dihati. No če boš lahko se le še kaj oglasi, drugače pa tudi tebi lep vikend, in uživaj z Mihcem v senčki - izogibajta se sončka in vročine.

clock-img

16.07.2010, 13:05

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Evo me nazaj, kdaj sem bila v službi ste videle, vmes sem delala kot budalo in se ob 8.45 z narejenim spakirala v Ljubljano in sem prej prišla malo čez 12h nazaj. Zdaj sem pa resnično zmatrana in rabim malo relaxa. Pomoje bom prebluzila zdajle do 16h, pa naredila te arhivske izvode kar smo predali in to je to. 

clock-img

16.07.2010, 13:08

clock-img

obcinarka

pencil-img

708

kaj veste da jaz grem pa domov ........ tralalalalalalalalalalalalaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2010, 13:16

clock-img

obcinarka

pencil-img

708

http://www.galeb.eu/otroska_posteljnina/Za_postelje_120x60/5-delna_posteljnina_120x60

no ap tole mi je en stric prijazen poslal....za pogledat

clock-img

19.07.2010, 07:30

clock-img

lidik

pencil-img

3706

jutro babike !!!!!!! Evo nov delovni teden. In jupi, danes pa končno 19.7. in jaz grem na pregled. user posted image

clock-img

19.07.2010, 07:45

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Dobro jutro!!!
Končno malo hladnejše jutro. user posted image
lidik, danes imaš cuker test?

clock-img

19.07.2010, 07:56

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ne ne danes bi naj bila morfologija - čeprav se meni zdi tako hitro, no ampak če stric filip pravi da je ok bo že ok. Bomo videli kaj bo rekel. Cuker test imam pa 20.8. Bljek. Danes imam šele ob 12.10. Tak dolgo brez papice pa ne bi zdržala. user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem