writing-img

RE: Celjske srečke nosečke

clock-img

19.07.2010, 10:22

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Saj bom, ob 13. bom že vedla. Ne vem kaj ima kaj moj v planu, tak da se moram najprej z njim zmenit. Saj mislim, da bo šlo. user posted image Kje bi se pa tokrat dobile?

clock-img

19.07.2010, 10:26

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ha ha ha ja verjamem da vama sploh ne bo hudega. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.07.2010, 10:27

clock-img

Anonimen

urskaf: tokrat pa ve predlagajte prostor!

clock-img

19.07.2010, 10:29

clock-img

urskaf

pencil-img

575

user posted image lidik? Ideja?

clock-img

19.07.2010, 10:29

clock-img

lidik

pencil-img

3706

T.Z. jaz imam predlog: če se bosta strinjale seveda: mehiška v sparu. Glede na to, da se že jaz tja spravljam celo večnost bi bilo kar super, bi končno le prišla do nje. Pa še tebe bi imela zraven, da bi mi lahko svetovala kaj si naročiti. user posted image

clock-img

19.07.2010, 10:32

clock-img

Anonimen

hmmm a veš da so v mehiški zamenjali lastnika, tako da ne upam NIČ svetovati. bomo vse 3 bolj kot ne preizkušale zadeve user posted image

clock-img

19.07.2010, 10:35

clock-img

lidik

pencil-img

3706

pa ne mi rečit no. Kaj to pomeni, da sem se tako dolgo spravljala tja, da zdaj ni rečeno da bo še dobro? user posted image No pa drugače ideja je ok? Se strinjata obe? Urskaf imaš ti tudi kakšno idejo? 

clock-img

19.07.2010, 10:41

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Glede takih stvari sem pa jst žal brez idej. Z mojim nič kaj ne hodima okoli, pa bolj malo poznam take stvari. Kitajsko in Picikato smo že obdelale, drugo pa res ne poznam. user posted image

clock-img

19.07.2010, 10:45

clock-img

lidik

pencil-img

3706

hja sej naju tudi zdaj nekaj prijema da če greva kam ven, greva kam dlje. Zadnje čase imava destinacijo proti Kršekm. user posted image user posted image user posted image Sva ugotovila, da se nama je fino prej malo peljat. user posted image

clock-img

19.07.2010, 10:49

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Midva sva pa prej vedno šla raje jezdit kot pa nekam na kosilo al pa večerjo. user posted image

clock-img

19.07.2010, 10:52

clock-img

Anonimen

lidik ne vem... za probat je tko da jaz sem za.

urskaf: vi2 sta pa itak imela svetovne zmenke user posted image kakšno kosilo... sem lačna tud cel dan, če me pol jezdit pelje user posted image

clock-img

19.07.2010, 10:54

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Ja, se čist strinjam!!! user posted image

Sem pa tudi za. user posted image

< Sporočilo je popravil urskaf -- 19.7.2010 10:55:27 >

clock-img

19.07.2010, 10:57

clock-img

Anonimen

ej zadnjič sem prišla cela navdušena domov pa mojmu razlagam o tem kak mate konje pa kak bi js to po porodu šla mal tvojga okupirat pa tko naprej pa tko nazaj...
no in včeraj filozofiram zvečer mojmu, da me mal skrbi kak bo bit tok časa doma pa to pa mi pribije: "ej če ne druga boš šla pa do urške..."
pa js: "kire urške?!"
pa on: "ja sej je urška ona k majo konje ane? boš šla do nje s tamalim pa konje pogledat pa tko..."
sem bla čiiist šokirana, da si je IME zapomnil, ker ma spomin za imena k zlata ribica... lih 3sekunde.

clock-img

19.07.2010, 11:01

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Kaj pa Pomaračna zraven mehiške??

clock-img

19.07.2010, 11:05

clock-img

Anonimen

majo dobro hrano?

clock-img

19.07.2010, 11:06

clock-img

lidik

pencil-img

3706

vidiš T.Z. kako je priden - te tako pozitivno preseneča. Torej potem mehiška - jupi končno mi bo uspelo priti tja. Zdaj samo še urskaf sporoči, pa se zmenimo. 

clock-img

19.07.2010, 11:07

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Meni imajo ful dobro hrano. Super solatke, ful dobre lignje, pa takšne piščančje trakce fajne...to so meni najljubše. Moj pa največkrat je pico ali testenine in pravi, da je tudi vse super. 

clock-img

19.07.2010, 11:08

clock-img

Anonimen

aha, no prvo, da se dogovorimo če se sploh dobimo jutri, potem pa bomo žrebale kje user posted image

clock-img

19.07.2010, 11:09

clock-img

lidik

pencil-img

3706

Arwenko to v mehiški? 

clock-img

19.07.2010, 11:09

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

aha, no prvo, da se dogovorimo če se sploh dobimo jutri, potem pa bomo žrebale kje user posted image

ja imaš prav. Kr lepo počakajmo da vidimo če imamo vse čas, pa se potem menimo, da se ne bodo meni prehitro sline cedile. user posted image

clock-img

19.07.2010, 11:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

ja imaš prav. Kr lepo počakajmo da vidimo če imamo vse čas, pa se potem menimo, da se ne bodo meni prehitro sline cedile. user posted image

mnja, še dobro, da sem jedla zdajle vmes... mislim... me se pa res znamo zlakotiti.
ne, arwenko pa misli Pomarančo zraven mehiške...

clock-img

19.07.2010, 11:13

clock-img

urskaf

pencil-img

575

T.Z., pa mene si vsak tak z lahkoto zapomni. user posted image In pa normalno, če ne prej, se bomo spomladi lepo dobile vse tri, pa vozičkale. Malo pri nas, malo pri vas, malo nekje vmes ... user posted image
Meni je načeloma vseeno ali Pomaranča ali Mehiška, ker itak ne vem kak imajo kje. user posted image
Zdajle pa malica!!! user posted image

clock-img

19.07.2010, 11:18

clock-img

Anonimen

dober teeek!!!!

clock-img

19.07.2010, 11:20

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

lidik...Pomarančo sem imela v mislih ja. Tista mehiška meni nikakor ne sede, ful slabe izkušnje pač, sicer iz Lj poslovalnice, ne iz te tukaj v Celju, pa vseeno. Ampak ve se kr zmenite kje vam najbolj ustreza, jaz se bom samo priklopila, če lahko sploh user posted image

clock-img

19.07.2010, 11:29

clock-img

obcinarka

pencil-img

708

no jaz pomalicala.... apetit pa še kar... in kar... mam še banano+nektarino+activio+polnozrnate kekse+čaj za nosečnice
jaz pa včeri zvečer se pregrepila v mcdonaldsu in pojedla 2!!!!! cheesburgerja.. že pol leta nism bla tam in so me ble same lušte!!!!!!!!!!

jah bejbe, kaj naj rečem.. uživajte na čveku v pomaranči, limoni, al meksikanu... kjerkol že..
delovne vneme pa nimam preveč..user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem