cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Celjske srečke nosečke

clock-img

20.07.2010, 09:02

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Aja, T.Z., ja sem dobila sms.

clock-img

20.07.2010, 09:04

clock-img

Anonimen

wooow ti si mela pa VELIIIKEGA otroka!

btw: katero bom še za ušesa danes? mislim... imate vse materinsko knjižico vedno pri sebi ane?

clock-img

20.07.2010, 09:05

clock-img

lidik

pencil-img

3706

o urskaf hvala ti. Potem res zgleda da najbolj pametno, da od zdaj naprej kupujem 62, a ne? Sej verjetno ti bolj proti koncu nosečnosti povedo koliko je že velik tvoj čmrlj, da če bi bi res precej manjši, bi lahko šla na hitro kaj kupit, a ne? 

clock-img

20.07.2010, 09:05

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jaz jo imam načeloma vedno v torbici, če pa grem s psi na sprehod ali pa kam skočim, da samo denarnico in mobitel vzamem, takrat je pač nimam. 

clock-img

20.07.2010, 09:06

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

btw: katero bom še za ušesa danes? mislim... imate vse materinsko knjižico vedno pri sebi ane?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej sem rekla, da bom jutri jo imela !!! user posted image

clock-img

20.07.2010, 09:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej sem rekla, da bom jutri jo imela !!! user posted image

mi2 sva se že zmenile user posted image

clock-img

20.07.2010, 09:07

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

lidik pomoje če bi bil tvoj črmlj manjši, ti lahko gre tudi tvoj kakšno malenkost kupit v tem času ko si v porodnišnici, jaz ne bom nič kaj preveč komplicirala. 

clock-img

20.07.2010, 09:07

clock-img

lidik

pencil-img

3706

sej vem da sva se, samo še vseeno tu potrdim, da bo bolj 100% user posted image

clock-img

20.07.2010, 09:09

clock-img

obcinarka

pencil-img

708

jaz mam zaenkrat par bodijev 56,-te sm kupla pa edino kar sem dobla ( hlačke+pajacke) pač te številke... drgač pa 62 večino... sam ne vem zaka se mi dozdeva da naša beba ne bo glih ravno velika.. al pač??
ka pa vem, če je odvisno od staršev... hahahahah pol bo 3 kg zgornja meja.. ampak pustimo se presenetit..
mislim da dans dobim še eno postlico za dnevni prostor,, ker je mal drugačna kot ostale mam že ideje kk jo bom pobarvala, videz pa bolj rustikalen,  kjer bom večino časa-+pritličje hiše pač, spalnica je pa 2 štuka gor, tam pa smo postlico že postavli.. 
jah, pa banjice kopalne mal čekiram...
slabo mi je pa še kar.. čudnouser posted image

clock-img

20.07.2010, 09:14

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Ja, naš mali je bil pravi velikanček, še zdaj je. user posted image
Je pa malo odvisno od staršev, ja. Midva sva oba velika. Jst 1,78m, moj pa 1,88m, tak da drugače skor ni moglo bit. user posted image

clock-img

20.07.2010, 09:15

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Knjižice pa jst nikoli ne nosim s sabo. Če bi jo, na koncu ne bi bila več podobna knjižici. user posted image

clock-img

20.07.2010, 09:18

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Ja, midva imava tudi, jaz 1,80, moj 1,85, pa jaz sem imela krepko čez 4 kg in 53 cm...upam, da nebo tak ogromen otrok no user posted image

clock-img

20.07.2010, 09:20

clock-img

urskaf

pencil-img

575

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ja, midva imava tudi, jaz 1,80, moj 1,85, pa jaz sem imela krepko čez 4 kg in 53 cm...upam, da nebo tak ogromen otrok no user posted image

Ja, zna biti, možnosti imata vse. user posted image

clock-img

20.07.2010, 09:20

clock-img

lidik

pencil-img

3706

hmmm no glede na to, sva midva malo manjša, bo upam da pri nama bebika tudi malo manjša. 

clock-img

20.07.2010, 09:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

Knjižice pa jst nikoli ne nosim s sabo. Če bi jo, na koncu ne bi bila več podobna knjižici. user posted image

Mislim... user posted image

To je trenutno bolj pomembno, kot da imaš osebno zraven. Da imajo npr. v primeru kakšne nesreče reševalci oz. zdravniki takoj vpogled v potek nosečnosti ne pa da ti morajo še preglede delati!!!

clock-img

20.07.2010, 09:26

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ja ja T.Z. kr povej ji - urskaf ti pa pridno poslušaj - jaz sem že slišala to lekcijo. user posted image user posted image No moram priznati, da pri meni je imela učinek, ker sem se zamislila in obljubila, da jutri jo dam v torbico. 

clock-img

20.07.2010, 09:27

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Nisem nikoli na kaj takega študirala. Saj, če že imaš nesrečo, ga morajo tak al tak pregledat, če je vse vredu z njim.

< Sporočilo je popravil urskaf -- 20.7.2010 9:28:25 >

clock-img

20.07.2010, 09:29

clock-img

Anonimen

ja že, ampak imajo manj dela s krvno skupino pa rh faktorjem pa ugotavljanjem tednov nosečnosti pa...... samo pogledajo v knjigo, preverijo ujemanje ter gibe/utrip in je lažje...

clock-img

20.07.2010, 09:29

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ja to že, samo je pa fino da imajo druge podatke oz. izvide pri sebi

clock-img

20.07.2010, 09:30

clock-img

obcinarka

pencil-img

708

no punce zdej pa nesreče pa take zadeve dejmo mal vstran, no....
pa ne razmišljat o tem kaj vse se lahko bi se lahko....user posted image user posted image

vsak dan je nekaj posebnega in takšnega ga je treba vzet... samo sončno!!!user posted image

clock-img

20.07.2010, 09:30

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Ja, mami. OK, mami. user posted image Jo bom dala popoldan v torbico. user posted image Bom pridna punčka. user posted image

clock-img

20.07.2010, 09:32

clock-img

urskaf

pencil-img

575

IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka
vak dan je nekaj posebnega in takšnega ga je treba vzet... samo sončno!!!user posted image

Se strinjam! user posted image Sam preveč sončno pa tudi ne, ko potem je kr hitro prevroče. user posted image

clock-img

20.07.2010, 09:33

clock-img

Anonimen

no 2 sem že spravila k pameti! user posted image

obcinarka: to je vse že res. ampak mislim, da je kdaj pa kdaj treba pomisliti tudi, da življenje ni samo sreča ampak, da lahko gre kdaj tudi kaj narobe.....

clock-img

20.07.2010, 09:38

clock-img

lidik

pencil-img

3706

obcinarka jaz se tu čisto strinjam s T.Z. sej ni to zdaj tisto, da bi klicale nesrečo, ampak pač pomisliš na vse možnosti, glede na to, da vidiš kaj se danes vse dogaja. 

clock-img

20.07.2010, 09:50

clock-img

obcinarka

pencil-img

708

ne bom pametna ampak jaz bom rajš mislila na bejbico pa na vse lepe stvari ki naju čakajo....zato, se veselim in ne bom študirala kaj vse hudiča se pa lahko zgodi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem