Hey punce, najprej naj povem, da sem imela okrog faxa celo štalo in se mi potem sploh ni dalo ubadat še s forumom, sem bila čist nejevoljna. No, zdaj sva se s sošolko (je prav tako mamica 8 mesečnemu fantku) nekako dogovorili, da sva na faxu ob ponedeljkih in torkih, ampak to cel dan. Mi je tako boljše, saj imam do Mb kako uro in pol, pa še tok nazaj in se mi ne da furat vsak dan - tudi s finančnega vidika se mi ne izplača. Potem sem itak še jokala, ker moram malega pustit doma, pa problemi z varstvom, ker so vsi na šihtu, razen dveh prababic, ki so sicer zlata vredne, ampak na žalost tudi že malo prestare. Potem se je pa javila moja dobra prijateljica in rekla, da mi ga lahko popazi in zdaj se bodo vsi skupaj malo menjavali z varstvom. Seveda mi je še vedno tako hudo, da ne bom z njim, ampak fax delam za dobro cele familije v prihodnosti - tko je, nimam kaj...
Cel mesec mi je mali nekaj pokašljeval (malo), pa smrkal, včeraj ga je pa vročina zdelala, sva namerila 38,8. Tako je prvič dobil pol svečke. Zdaj mu ful niha. Sva spravila že na 37, pa je potem spet narasla nad 38. Ko je kakih 38,5 mu dava pol svečke. A katera priporoča kaj drugega??? Imamo prvič tkole vročino
Jaz pa jutri od 8.00 pa do 19.00 na faxu
Mali je vsejedec
Res je fuuul priden in poje res vse kar mu dava. Zaenkrat je domače sadje in zelenjavco, 1x sem mu dala malo ribe. Od sadja je banane, hruške, breskve, melono, jabolka, ma, ni da ni... Zelenjavo mu pa kar v obliki juhce nardim, pa potem zmiksam. Ravno danes sem mu dala kolerabo+korenček+krompir+cvetačo+brokoli+bučke in malo peteršilčka za okus. Drugače pa nisva uvajala ene stvari 3 dni
Na srečo ni bilo nobene reakcije. Ajaaa, AM niti pod razno noče (samo moje mleko), zadnjič sem mu dala pa fruchzwerge (sploh ne vem kako se napiše
), pa mi je zbruhal ven...
Ufff, kera debata okrog hrane
Jaz sem zelo nevedna kar se tega tiče. Malega hraniva zdravo in ga bova poskušala čimbolj kvalitetno hranit, midva se pa velikrat pregrešiva
Kopamo se vsak dan, ker tako uživa, da mu ne mislim vzet tega veselja. Milimo se pa vsak drug dan.
Bodite lepo