moi - sj vem, da ti je po eni strani hudo, ampak glej drugo plat: veliko je takih, ki imajo z noskom in prehladom take probleme, da bi 100_x_ rajš malemu en sirup dajale kot da se muči dihat med spanjem pa ko ne pusti, da mu čistiš nosek, čeprav ima toook polnega, da ti gre na jok zraven.... no, pr nas HB še ni blo tok hudo, ampak sej vidiš kok ene matra
Se pa strinjam, da tole "preventivno" je pa mal tumač da 5 mesecev traja! Nehat pa ne upaš, ane, ker še vedno obstaja možnost.......... verjamem, da je hudo. Ampak pomisli: čedalje bolje bo!
ah, sej sem optimist, ce se le da. ampak, a ves, da se res ne morem znebit TOCNO ISTEGA obcutka, kot sem ga mela glede "alergije na kravje mleko"- torej, da se je tresla gora, rodila pa mis in da je vse skupaj NIC.
si pa ne upam tu na svojo roko karkoli narest, ker ce slucajno refluks ledvick je, potem bi znale bit zelo grde posledice (uroinfekt je se najmanj, kar se zgodi zarad tega). pri alergijah so neke vidne reakcije, tu pa ne-in si ne upam.
jezi pa me, ker vem, da antibiotiki prav nic dobrega crevesju ne naredijo in pa, da se telo dolocenih ucinkovin enostavno navadi in kasneje ne reagira vec nanje (pies: zato zdaj skoraj nikoli vec ne predpisujejo ospena

nasa generacija je namrec za vsak kihec dobila skatlo ospena 1500 pa do konca pojest

)
eh, saj bo