v SLO nekakšno prepričanje, da je bolniška
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Da ne govorimo Natalija o tvojih postih iz preteklosti, ko jih je 96% napisanih v delovnem času. Deloholik, ja....res....efekt na višku.
da ne boš eksplodirala. Samo navajam kar se navesti da in kar je iz foruma razvidno: datumi, ure, in objave, ki so tvoje lastne besede. Nič iz mojega zelnika doma, da ne bo kaka obtožba o podtikanju. samo zgodovino je treba malo pogledat...
Kaj pa ima viroza veze z prometno? Dej ne dej se norca!!! Si zmešana malo??? Me sploh ne poznaš in neke bluziš tu. Pa takrat sem bila 3 dni doma in nič več. (če že tako dobro spremljaš moje poste. bi to vedela). Se vidi, da ti gre prelepo v življenju in nimaš pojma!!!
Ah ja... Glej nimaš pojma kaj govoriš!!! To, da sem pa pač šla na eno urno srečanje z dvema septemberkama je bila moja volja. Nimam popolnoma prepovedanih izhodov veš... Ne rabim bit v karanteni.

SEM TI ŽE PREJ JASNO POVEDALA, DA JE MOJ G PODAL STROKOVNO MNENJE, DA JE PAČ BOLJE ZA MOJE IN OTROKOVO ZDRAVJE, DA SVA DOMA.

TEBE JE PA OCENIL, DA SI SPOSOBNA DELAT.
Pa še nekaj - ko se prečekirala moje poste nisi zasledila, da imam od 10. tedna nosečnosti krvavitve??? Pa se glih tak delala do nedavnega. Si pač želim izboriti zdravje zase in mojega dojenčka. Oprosti, če sem za to zločinka.

Malo več časa si vzami za moje poste pa ti bo MORDA kaj bolj jasno.
Kaj se pa tiče tega kdaj sem jaz poste pisala pa jih preštej kolko jih je sploh bilo in kdaj jih je bila večina napisanih? Nekateri si lahko privoščimo kako minutko pavze od dela in si spočijemo možgančke ob branju postov na forumu. Ni pa vedno tako... Skratka - moji delodajalci cenijo moje delo, saj sem bila zanj velikokrat nagrajena.

Vidiš, ne poznaš me in s5 neke na pamet pišeš.
Sicer pa - kaka mati te si, da otroke same puščaš ti pa neumnosti pišeš po forumu, ki sploh nima nobene veze s tabo? (če že ti obsojaš, zakaj pa ne bi še mi tebe...) Je pa mi zelo težko pri srcu, da sem se mogla spustit na tvoj nivo.