Ojla čveke!
PilotGirl7
Res mi je hudo zate. Mislim, da si se pravilno odločila, mene je AC tudi strah, pa ne zaradi bolečine, ampak ker je 1/100 meni slabo razmerje in si res ne bi upala reskirat. Ostani pozitivna v mislih, upam, da boš lahko čimmanj mislila na to.
V materinsko šolo sva midva hodila oba in večinoma so bla res zanimiva in fina predavaja. Ampak zdaj že vse znava in ne bova šla
Za streptokok se v prvo nisem nič testirala, ravno zato, ker okužbo pri otroku preverjajo v krvi po rojstvu in če se odkrije pač dobi par ur kasneje antibiotik kot bi ga sicer, predvsem mu ga pa dajo upravičenop ne pa kar "za vsak slučaj" ker je mama okužena. Tako da tudi tokrat ne grem.
Trsica, kako sem ti fouš...jaz pa odštevam dneve...še 14.
Šebela jaz se v prvno nisem nič zredila do 5. meseca, pa sem potem vseeno kar čudežno pridelal tistih 10kg. Nič se sekirat, bojo že prišli
. Tokrat sem pa tudi kar na dobri poti, zaenkrat imam +0.5kg
, samo trebuh veeelik kot bi bla v 6. mescu. Aja, meni so ble tudi vse hlače prevelike, dokler nisem odkrila, da imajo ob strani z notranje strani pasu elastiko in gumbke, da si jih lahko ožaš in širiš po potrebi. So mi sicer še zmeri prevelke, ampak so nosljive in do konca nosečnosti so ravno prav z odpetimi gumbki.
Buggy boarda pa mi pomojem ne bomo nič kupovali. Mala bo stara 2 leti, ko bo bebica rojena, če se izkaže, da ne bo zmogla tolk hodit bodo pa pač mal krajši sprehodi, pa več klopc in otroških igrišč.
Jekica, meni se že kakšen teden dozdeva, da kaj začutim, pa si pol mislim, da najbrž še nič ne more bit. Sem si postavila "magično mejo", da pri 16. tednih, se bo pa najbrž že sigurno čutilo. V prvo sem začutila čisto pravo brco v 18. tednu - ni blo nič spraševanja a je to to in od takrat naprej je šlo samo še na hujše
. Danes sem začela s 16. tednom, tako da si bom v parih dneh priznala, da najbrž prav čutim.
Nina33, menda je res, da nasledni porodi potekajo hitreje, ampak vsako pravilo ima izjemo in jaz eno tako izjemo poznam (1. 3 ure, 2. 17ur, 3. 3 ure), tako da ne upam nič preveč računat na to. Sicer sem pa že v prvo imela slabe 4 ure dolg porod in mi je blo fino, če bo tko kot je šlo takrat bo super.
Glede spanja imam pa jaz problem, da komaj zdržim do 9h, se zvrnem v postlo in spim do jutra ko beba. Včeraj sva se z mojim zaklepetala in sem šla spat mal pred deseto, sem danes čist povožena. Me je pol zjutri hecal, da bom mogla mal prej začet spat hodit
Sicer pa zaenkrat še nimam težav z nespečnostjo, me najbrž še čakajo. Prvič je blo tako, da sem se zbudila ob 4h in nisem mogla do 6h zaspat, pol je treba pa itak že vsat
Tudi zgaga me zaenkrat še ne dajo. Mam tud občutek, da me je prvič takle čas že kar matralo.
Evo, spet cel kup moje "modrosti"
, uživajte deževni vikend in se mal spočijte (vsaj tiste, ki še nimate doma malih razgrajačev...ostale bomo imele kar delavnik)