Nina33, moja prijateljica je v prvo rodila dva dni pred rokom, drugič pa je 14 dni čez rok. Po moj se ne moreš na prav nič zanašat, tako kot beba hoče, takrat pride ven.
Joj, rajš bi prej

. Moja kolegica je 2 dni čez rok in že vsa napsihirana. Si je ne predstavljam čez 12 dni. No, si jo,a ne več 2v1

.
Kar se dolžine rojevanja tiče: men v materinski piše, da je porod trajal 4 ure, ker sem rekla, da imam popadke od deset_ih - v P sva prišla malo čez polnoč - pa sem ob deset_ih, še mal čez, se še pod tuš odpravila, pa si lase umila, pa pobrila pa tak... Sem bila itak zihr, de so lažni popadki, me je že od dopoldne občasno neki špikal pa stiskal, samo nič takega, kot za na WC it recimo. Pa mali se mi je zdel še zelo živahn in sem vse skup temu pripisala. Poj po enajsti se mi je pa zdel, da je že vse mal preveč ta pravim podobno, pa sem šla štimat pripomočke za v P (sem zgodnja bla, a ne - tolk o nekem gnezditvenem nagonu

) poj se je pa stvar mal pospešila, so bili popadki že kar solidni, pa nikakor ne na 5 minut, prej na 2 ali 3 in sva/smo raje šli. Na poti v P me je v avtu že pošteno zvijalo, s parkinga do tja sem zelo počasi prišla, najbolj me je bilo strah, da bodo rekli, da so vseeno lažni popadki, ker si poj res ne bi rada pravih predstavljala

. Sem bila pa že 7 cm odprta, okoli enih že čisto, poj .... joj, tisto babco imam res v želodcu

. No, u glavnem, mal čez dve je bil junak zunaj, meni se bolečine niso zdele kaj prida grozne, saj ni piknik, priznam, ni pa takooo hudo. Samo zmatrana sem bila na koncu že tolk, da sem mislila, da mi ne bo zneslo

. Pa zadeta od hormončkov, se vsega megleno spomnim, če bi me una krota (se opravičujem) na infuzijo dala, bi bila zihr, da me je z nečim zadela

. Zoprno je bilo edino šivanje in pa prej prerez presredka (

), pa malega so mi po 15 minutah odpeljali, ker je kao čudn dihal, pa je "le" nekaj porodne vdihnil in ni bilo nič takega, samo brez malega bit tam v porodni je pa mal... no, kr fest... čudn. Še dobro, da je bil

zraven, res ne vem, kaj in kako bi sama.
V glavnem, zdej te

babce ni več v KR P in ciljam na en kičast porod še hitrejši od prvega

.
Mene je pa ob osmih, ko sem lubeka glih spat dala, zmanjkalo na kavču za dve uri. Upam, da to ne pomeni, da sem to noč do treh dobra

. Mi včeraj kljub vsem zaspanim znakom ni uspelo do enih, pol dveh zaspat

. Še dobro, da mali mož ponoči kar lepo spi, so noči, ko se ene 5x zbudi, je pa zanimivo, da noče pri nama v postelji spat, bi mi včasih bolj prav prišlo kot "večno" vstajanje in tolaženje. Pa so mi vsi napovedovali, kako ne bo hotu v svoji posteljici spat, ker se je do 9 meseca ponoči še ogromno dojil in sem velikrat kar z njim v postelji zaspala. Ja, pa vesela sem , da se je ene 3 tedne nazaj sam odstavil (zvečer je še pil pri meni pred spanjem, pa zjutraj občasno, če se mu ni kam mudilo

), me bradavice bolijo, no so grozno občutljive in si ne predstavljam, da bi še kaj hotu od mene.
Ma sem ena čveka, lepo bodte so

, lepo mirno noč in lepe sanje.
Nina
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 13.8.2010 23:57:53 >