Najprej sem potožila za sebe, da me peče voda, da me špika v nožnici in da imam verjetno vnetje. No še pregledala me ni. Se ji ni zdelo pomembno. Češ, naj pijem brusnice, pa Canesten svečke mi je predpisala. Nevem,kdaj bo sploh merila maternični vrat?! Niti nevem,če je posteljica slučajno nizko... nič!!!
Tule sva približno na istem... imam skozi izcedek , dobro pa je bil že kritičnih barv pa ni rekla druga kot ja vitagin c si kupite pa canesten tudi lahko uporabljate, mene pa peklo ko hudič, tam do enga 14. tedna sem si komaj spravila v red to , zdaj mam mir, sicer je izcedek ampak tak nenevarn , se mi vsaj zdi.
Maternični vrat tudi nisma merili mislim da še sploh ne ...sem jo vprašala zdaj na morfo če je plodovnice dovolj in je rekla seveda, pa lego imam nizko , pa sem jo tudi vprašala če je kritično pa je rekla da ne...
Sem pa nekaj opazila ... moja zadnja nosečnost je bila pred devetimi leti in se nisem sekirala ssploh za nič , je bil skozi izcedek , pa kontrole sem imela na en mesec in pol , pa nobene panike, skozi sem delala , niti pomisla nisem o kakem materničnem vratu

, ma zdaj sem pa taaako boga, sama sebi se smilim , čutim vsako malo bolečinico ...
Ja časi so spremenili ... mislim da sta k tej moji paniki pripomogla tudi dva ss v minulem letu, tak da mislim da se morem skulirat malo...
Tak da umirimo se punce in mirno naprej, saj amo že po ta glavnem čez polovico
(a camus)