IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa
HM mogoče bom pa v soboto letala pogledat, če imajo kaj pametnega za nosečke. Se mi zdi neumno že zdaj kupovat, ker tako ali tako ne vem kakšen bušek bom imela. Sedaj sicer raste, ampak nosim še svoje cote.
Jaz sem se včeraj v HM-ju kompletno oblekla... Že tko vedno tam kupujem, včeraj sem pa res vse tam našla... Že moda je taka, da sem pač vzela pulover za navadne smrtnike, pa majčke za nosečke, pa kavbojke za 40 € (v Zari so 85 €), uglavnem vse v HM-ju, ostalih štacun sploh nisem gledala.
quote]IZVIRNO SPOROČILO: *Ninočka*
Drugače bova nekaj stvari dobila, že
od nekdaj pa sem si želela za bebico nov voziček. Ne vem zakaj. Takšnega poceni, 3 v 1, ne neke firme. In kaj se zgodi. Je prva stvar, ki sva jo dobila v dar ravno voziček - rabljen, kupljen pred 10 leti, sicer super ohranjen. Problem je v tem, da mi sploh ni všeč, pa še tiste košare za prve mesece nima. In zdaj ne vem kaj naredim

. Če kupiva novega se bodo zgražali, češ, imata očitno preveč denarja, pa da sva izbirčna. Joj, ne vem, ne vem..... Kaj ve naredite v tem primeru, da vam nekdo ves srečen da neko stvar, vam pa niti malo ni všeč?
Mene so tudi spraševali za voze, pa sem jim lepo povedala, da to si pa želim novega za svojo bebo, da se zahvaljujem, da rade volje ostalo vzamem, voz si bom pa že nabavila.
Naj ti ne bo nerodno in še manj si ženi k srcu to opletanje z jezikom. Jaz v takih primerih hitro zabrusim nazaj, ker vsak na nek način denar meče stran, enim se zdi ful fino kupit smuči za ne vem kaki dnar, smuča sam 1 x na let, enim kaj drugega itd.
Ti pač želiš nov voz za svoje dete in gotovo! Je pa tko, mene so že navajeni, sprejemajo mojo odkritost in to jim je všeč, tak da nimam težav s tem, ko rečem, da nekaj nočem! Sem tud ležalnik zavrnila, pa jim je blo čudno, pa sem pač rekla, da moj otrok bo na tleh in ne rabi ležalnika. Kaj si misli o tem, je pač njena/njegova stvar!