Pozdravček
jaz tudi komaj čakam na kakšne nove informacije tu gori,..., in da bo kakšen
več
Midva pa imama 15 novembra obletnico in sploh ne vem kaj naj kupim ali kak, ker grea vedno skup v mesto,..., pa še ideje nobene nimam. Bi ga s kako dobro večerjico presenetila, pa ne pride v poštev, ker smo s starši v isti etaži in pol bi nonstop nekdo hodo v kuhinjo,... Ima katera kakšno idejo?
Ob rojstvu bi rada mojemu dragemu rada podarila majico najboljši očka, pa me zanima, če ima katera kakšno spletno povezavo ali pa še kakšno drugo idejjo?
Jaz sem tak zmantrana danes.
Za kosilo bom skuhala:
Juho, goveje zrezke v omaki, riž, zeleno solato z radičem.
Za na konec tak malo za spremembo pa kuham domači jabolčni kompot. se mi je zluštal, pa ga že zelo dolgo nisem jedla...
Kaj ve tudi imate napade lakote?Jaz se sploh ne prepoznam. Naši vsi vjutro pol šestih odidejo delat, mene pa taka lakota zagrabi, da grem jest, pol pa nazaj spat. No sicer pol ne vem nekaj dosti, ampak mi je noro, da vstajam tak vjutro, da se najem, pol pa spat,...
To tak ne gre,..
Ponoči sem imela sanje, da sem se zbudila v bolnišnici, kao, da sem že rodila, na obrazu sem imela dva šiva, ker sem baje med popadki s postelje padla, nič me ni bolelo, pa punčko sem rodila. Pa nihče ni vedel, da sem rodila, pa na noben način nisem mogla po telefonu
dobiti. Take čudne sanje,..., jaz pa sploh spola
ne vem,....
Lepo mi bodite, pa še pišem pol kaj. grem počasi kuhat,..., pa še cote mam v pralnem stroju za vesit in ker gre dež, bo stojalo prav prišlo,..
objemček vseemmm