Dobro jutro vsem skupaj,
še ena neprespana noč za nami
, celo noč se premetavam, buško mi grozno otrdeva, ali ima še katera težave s tem? Po drugi strani pa celo noč poslušam našega kužona kako je, ali diha, kako diha, se kaj giblje, priznam da do naslednjega pregleda pri veterinarju ne bom mirna.
Punce, ki veliko hodite v gozd ali po visoki travi, dajte se vsak dan pregledati, tole bolezen, ki jo je fasal naš kužon, kljub zaščiti, prenašajo klopi, dobijo pa jo lahko tudi ljudje, posledice so pa lahko zelo hude. Pa res hvala vam vsem, ki vas skrbi za mojega kužona, saj vem, da se smešno sliši, ampak to je najin prvi otrok, on me je že natreniral na nočno vstajanje (ko je bil še mladiček), zaradi njega vem, kako boli, ko je bolan, pa ne moreš pomagati, uglavnom on je moja mala kosmata pika (pa četudi ima 60 kg).
bubu_bibi, jaz priznam, da se z bodočima babicama nič ne pogovarjam o vzgoji in mejah. Midva HB živiva na svojem, sicer živi njegova mama v hiši poleg naše, a se že sedaj ne vmešava v najino življenje. Moja mama je pa itak navajena, da jaz delam vedno po svoje, do sedaj so se pa moje odločitve izkazale za prave
julijka11, torej če ena zbita, držim pestke, da bo vaša pupa čimprej bolje
Pa super za dober pregled malega princa
magicspell, dobro si ji povedala: Res ne vem, zakaj nekateri ljudje čutijo tako močno potrebo, da izrazijo svoje mnenje o vsaki zadevi. Ok, ko bi samo izrazili mnenje, bolj mi gre na živce, da je samo njihov prav pravi, da ne obstaja nobena druga pot oz. polovička
, ma me kar pojezi. Drugače pa super, da ti tattoo ne ovira EA
, dobro je vedeti, da imaš možnost izvire, ne glede na to, kako se boš na koncu odločila.
Matejita, zdrži še ta dva dneva, potem pa kavčanje do onemoglosti. Sicer ti bo kmalu začelo presedati, ampak boš pa manj utrujena. Pa hvala ti, ker sprašuješ za mojega
. Saj veš kako je to, celo življenje si želiš psa, pa ga ne moreš imeti, ker živiš v bloku, potem ga pa končno dobiš, pa vanj vložiš vso svojo energijo, potem pa tole. Priznam, da sem prva dva dni samo jokala zraven njega, ko je takole ležal čisto brez energije, se mi pa zdi, da se mu stanje malo izboljšuje. No vsaj jesti je začel.
Beeo, super za voziček, pa dobro kupite previjalno mizo.
škrpijonka, smola za ticket
, pa super za pregled
MetiLu, je danes kaj več energije? Kako je Janez v vrtcu, še kar joka?
Suzika, pazi da te sonce ne bo preveč opeklo, nam so v materinski šoli odsvetovali sedenje na soncu po največji vročini, to pa zato, ker se ti v nosečnosti lahko spustijo določena znamenja, ki naj bi po koncu nosečnosti izginila, vendar če se sončiš traja veliko dlje
frufru, glede očetovskega, nama je rekla na občini Vič-Rudnik, da mu lahko prilogi izpolnijo v službi že prej, da če ne bo pravilna zadnja plača, da bodo oni pridobili podatke. Mora pa prinesti izpolnjene obrazce najkasneje prvi dan, ko bo ostal doma iz naslova očetovskega dopusta. Seveda pa mora počakati, da se medike najprej rodijo, da dobi točen podatek o prvem dnevu dopusta.
Maca84, ti si čisto preveč pridna, ko tako pomagaš možeku. Ali sem ti že čestitala za diplomo
medipu, super za imena
, lepa sta izbrala, pa za voziček tudi
Akvič, si pridna z faksom, kako je šlo na izpitu?
daška91, dobrodošla torej med nami. Če želiš, da te dodam tudi na naš seznamček, mi prosim napiši podatke. Drugače pa super za imena, lepa sta izbrala
Masaža presredka, glede na to, da me čaka CR ni potrebe po tem
, lepše plati te masaže (beri
) so pa itak prepovedane za nas.
Čaj iz malinovih listov, ga ne pijem sedaj, iz istega razloga kot ne masiram presredka, je pa po okusu sprejemljiv, mislim ni nekaj zelo okusnega, ampak se ga da spiti.
sling, kupila ga nisem in ga tudi ne bi, sem ga pa dobila na posodo od prijateljice. Ne vem pa, kako bomo, če sploh bomo to uporabljali, glede na to, da obe pupi tako ali tako ne morem spraviti notri.
streptokok B, meni je G v patološki ambulanti vzela bris v 32. tednu, poleg tega mi bo pogledala tudi ostale bakterije ali možne infekcije, ma uglavnom vse, kar bi lahko povzročilo prezgodnji porod. Imam pa srečo, da me je osebna G napotila v patološko ambulanto, ker imam bris zastonj, pri moji G bi morala plačati 40 €, sem pa bila že dogovorjena, da mi ga vzamejo, če mi ga ne bi v patološki ambulanti.
torba za v P, ne boste verjele, ampak jaz nimam še nič pripravljeno. Ja ok, imam zlikane oblekice za medike, ko bodo šle domov, ampak jih moram vržti še v torbo, pa dude moram prekuhati. Zase sem pa torbo šele včeraj potegnila iz omare, pa jo moram zdaj najprej prezračiti. Priznam, sem en malček praznoverna
pravijo, da ko 1x pripraviš torbo, greš ponavadi hitro roditi.
CTG, meni so ga v P naredili prvič v 30. tednu, sedaj mi ga delajo vedno, ko imam pregled
sobico, imamo že skoraj čisto do konca zrihtano. Čez vikend morava še vliti sončka v DAS maso, pa potem ga moram pobarvati, pa še kakšno sliko za okna, nekaj sem jima že narisala, pa nalepke še nalepimo na omare in smo pripravljeni. Posteljnino sem jima tudi že oprala, posteljice bomo pa oblekli šele potem, ko bosta mediki prišli domov, ker res nima smisla, da se nabira prah na posteljnini. Z likanjem oblekic pa sem tudi že skoraj fertik