rakica82, hehe, pr nas pa zna še en levček pridt (čeprav mi je čist vseen, smo sama ognjena znamenja okol mojga možeka). Prej sem rodila dvakrat točno dva dni prej, ker mi je ginekologinja računala 28 ciklus, sedaj pa je vzela 26 dnevnega in je popravila datum z 28. na 26. - upam da bo tudi točno... Hja potem se bove pa bolj težko srečale
, ampak nikoli ne veš...
Jst si tut čajčke kuham, zdele glih zelenega pijem, ker kave že dva meseca nisem pokusila in je malo kriza, ampak mi še ful smrdi.... Spim pa zanič, starejši se ponavadi enkrat zbudi za lulat (no zadnje čase), mlajši pa tudi slabo spi, mu moram dvakrat na noč naredit kakav (ga zahteva
, voda ni v redu), pa tudi drugače se večkrat zbuja, pa potem prespim ostalo noč pri njemu in sem zjutri čist fuč, pa šele ob pol osmih vstanem, ponoči pa kljub utrujenosti dolgo ne morem zaspat.... Pa ene trikrat obvezno lulat, sploh mi ni jasno kaj, ker nisem tako pridna pri pitju, ampak očtno pa tud dehidrirana glih nisem
Ampak to zaradi hormonov, ponavadi mi sploh ni težko ponoči vstati in takoj zaspati nazaj, zdaj pa sploh nimam svoje taprave energije, se mi zdi da sem ko ena cunja... mam pa probleme pri vožnji, se mi zdi kot da sem v takem stanju kot da bom kar v avtu zaspala in je kr mal grozljivo včasih...
Popoldne grem s tamalima vpisat starejšega v šolo in to v kraju kjer smo stalno prijavljeni, potem pa ga moram prepisati v tole šolo tukaj, kjer živimo začasno- ej ker sistem
... ne moremo se tukaj stalno prijaviti, čez dve leti se pa spet selimo in to TRAJNO! No bo pa mal izleta, obisk pri babi, pa še kaj....