Ojla,
Kako ste danes? Men je sonček včeraj dal čist nove moči, in glede na vremensko napoved nas čaka nekaj lepih dni. Jupi
. Sam tale megla se more umaknit pa bo
.
Total super za razvajanje. Pa voziček je lušten ja. Sam je res, ko začneš gledat najdeš cel kup takih, ki so ti všeč. Zato sva midva kar kupila, pa je mir.
Magicspell77 jaz sem tudi prejšnji teden imela pregled, pa mi tudi ne delala ultrazvoka, je blo pa že to fajn, da smo poslušali srčka.
Bubu_bibi super za pregled, pa lepo, da te je ginekologinja pomirila
.
Jah strije, jaz se sicer mažem, ampak jih tako mam že iz najstniških let in mam kožo, ki je itak nagnjena k temu, tako da kar bo pa bo. Pač paše zraven.
Ancibanci objemčke vsem
, verjamem da je grozna izkušnja tole. Ampak važno ,da gre zdej na bolje, in da se ostali niste nalezli. Je pa res, da se največ bolezni pobere v čakalnicah. na žalost.
Pa ta logika, da so ti na bolniško napisal brez sprehodov, mislem a so čist nori. Kako bo nosečnina zdrava, če še na sprehod ne sme. res brez besed.
Majuscka jaz imam beli tok, men se zdi da ful, prej nisem imela težav s tem. In sem zadnjič ginekologinjo spraševala in je rekla ,da je to čist normalno.
Hrana pa, jaz jem nekak kar mi paše, sej se izogibam surovim jajcem, pa bifteku...gobe pa pojem, jih moja tašča nabira. Pa tud gorgonzolo jem, ker jo mam ful rada, čeprav sem nekje prebrala , da ne smem. Ne vem, včasih mogoče malo pretiravajo, vsaj men se zdi.