Uf punce, očitno so ti dnevi in pa 8 mesec res taki, da smo vse neki občutljive. Jaz tudi pri sebi opazim, da sem ratala nekam tečna in večkrat preburno reagiram. Sploh pri mojih doma. Enostavno mi gredo strašansko na živce zato probam it do njih samo ko je nujno. Enkrat na teden je čisto dovolj, drugače prec kaj preveč rečem in se nosovi povesijo, kar pa me še bolj razjezi.
Tudi mene neki matra te dni in je trebuh občasno občutljiv, da ne govorim kako mi je začel otrdevati. Na srečo dete veselo brca tako, da ne delam kake panike.
Predvčerajšnjim sva šla z mojim po voziček v Ljubljano k Jaguar car. Sva mislila vzeti tri kolesnik a sva se potem odločila za štirikolesnik, ker se nama je zdel bolj stabilen. Je pa take lepe zelene barve

in ga hodim kar naprej gledat

V torek pa dobim še zibko in polno oblekic za pikca

Do konca drugega tedna pa tudi omaro za na hodnik, da bomo lahko zraven postavili tisto iz spalnice. No in tako bom tudi jaz lahko končno začela prati in pospravljati stvari za našega novega člana. Uf, komaj čakam.
Uživajte, jaz pa grem pogledat, če je moj marmorni kolač že pečen. Mi danes neki sladko paše

Sem bila pridna in se v 4 tednih nisem nič zredila, celo shujšala sem za eno kilco

pa čeprav skoraj normalno jem. Tako, da si lahko zdaj malo privoščim.