Čer!
Hayabusa, super, da sta OK in de si že doma
.
Super tudi za D3lfinko in njeni
, bo "odprla sezono" z dvema strelkama
.
"Grozno rojevanje" je pa res ena grda fama, s katero (upam, de nehote) strašijo prvorodke: se strinjam z vsem napisanim - ni piknik - boli, ja, dihat je treba po pasje med popadki (vmes naj bi počivale - to mi sicer ni najbolj jasno bilo, ampak
- enim baje rata) in ubogat babico (če je prisotna
, moja edina porodna travma), vpitje - baje nisem (tko pravi moj , jaz se ne spomnim in mi je vseeno
), pa drgač nisem pri ta tihih
pa tudi nazaj se nisem držala. Glede lajšanja bolečin sem pa za odprta vrata - se greš pač pozanimat/zmenit in vzameš, če je res hudo. Pri meni ni bilo prav nobene potrebe/želje po tem. Je pa res, de sem vmes večkrat pomislila, da malemu pikcu tut ne more bit prijetno pa se še pritožit ne more
. In sem stisnila zobe še zanga mal
. U glavnem: ni take groze, res ne. In če greš vsa napsihirana rodit, verjetno tut ne pomaga - ženske pač rojevamo, tako gre človeštvo naprej
. Je pa (vsaj zame, no) vse skupi res en čudež: in zanositev, nosečnost , porod...in poj vse naprej
Dobr, zdelje pomoje spet hormoni neki uletavajo (ta dobri
), ampak men je vse skupi prav lepo
. Čeprav, podobno kot je že Little*miss napisala, od zdej naprej nas bo skoz neki skrbelo, do konca (in mogoče še naprej
). Smo pač mame
.
Tigrica super za "širitev"
. In moje sožalje .
Čukica - konkreten bauh
.
Ninchi, upam, de z bratom porihtata, vsaj nečakinji naj ne bosta vpleteni v to
Teyla, prepričana sem, de ni nč hudega
, v četrtek pa le vprašej svojo G
Maurica, upam, de ti sonček posije tut v sobo, če že nč vn ne moreš in ti prežene "ta slabe hormone"
pa pozdravi se!
Tamy, vreme naj bi zdržalo vsaj ke do četrtka
. Res je kuj bolš vse
.
Mi smo danes mal "drsali" na Jezerskem (brez drsalk sevede
), pa račke futral v Preddvoru (jih na Planšarskem jezeru ni blo
), pa lovili se po blatni travi (ni lepšga, če najinga poba vprašaš, sploh če se fajn zložiš ene 10x
). Naš trebušni poba je cela frtavka, če se mi je prej še zdelo, de vem, kako je (približno) obrnjen, mi zdej ni nč jasno ker ga je povsod dost (se hecamo, de sta v resnici 2, pa nben (še) ne ve
).
Teyla, krči so res
, ti pa tut nisi od muh, tkole svojga strašit
. Mg pa res kr zaleže, samo vase ga morš pa "zlit" ohoholala
. O, a ti si delala dons? Pridna, si zaslužiš vsaj tri palačinke
.
A, pa moram se čist malo pohvalit (preveč ne upam, ker - saj veste- Murphy pa to
): odkar se mi ne da vstat ponoči, ko mali mož hoče, da je že dan - ne vstaja več tolk pogosto in gre sam nazaj spat
. Sem študirala, kaj je dost dolgočasnega (de mu ne bi slučajno zanimivo vstajat ratalo še zarad tega) in vseeno relativno prijazno (de se mi ne zjoka u nulo) in je zgleda ena lena, zaspana prijazna reakcija (mu pošljem lubčka po zraku, ko slišim, de se v posteljo zbaše) zadela kr dobr
. Še zmeri ne spim kej preveč dobro, al vsaj ene sorte budnic nmam več toliko
.
Eko, zdej grem pa mal biljard gledat po Tvju (nisem že 100 let, res, pa mi je res fajn) pa pod tuš in v mižule (uspešno, upam).
Lep večer, mirno noč in najlepše sanje vsem!