Super, čestitke.

Kako je pa zdaj s službo?
čestitke vsem za dobro opravljene preglede.
torba za P jaz fizično torbe sploh še nimam. Sem razmišljala, da bom vzela kar tisto, ki jo bom mela za previjat, sam je še nisem kupila.
cukica ti pa res slabo spiš.

Upam, da bo kmalu bolje.
No, včeraj sem pa jaz imela jokavi dan. Začelo se je z diplomo, ker sem se počutila totalno nesposobna, motivacije nimam več in sploh mi ni bilo za delat. Sem že hotla mojmu rečt, naj mi da kaj lažjega, ampak sem potem kar planila v jok. Tak da sem skorajda 2h jokala s presledki. Sem šla zvečer na pilates, potem pa sva šla z mojim v mesto. Sem bila boljše, ampak sem še vedno žalsotna. Zdaj je skoraj 80%, da mi do poroda ne bo zneslo vsega spisat in sem zelo razočarana sama nad sabo, ker se ne spravim delat.
Zvečer me je potem bolel trebuh in nato še celo noč, ker sva z mojim malo hitro hodila, da se ogrejeva. Tako da tudi spanje ni bilo ne vem kaj, sem se zbujala vsako uro se mi zdi. No, mi je obljubil, da danes pride prej domov in da bova skupaj delala na diplomi.
Tako da grem zdajle malo pospravit, ker imava kot da bi bomba padla. Nato pa pod tuš, pa še k frizerju mogoče, ker imamo v čet novoletno zabavo, frizura ni pa za nikamor.
Držimo pesti za Delfinko danes. NI povedala točne ure ampak najverjetneje ima Cr dopoldne oz enkrat v tem času.

Včeraj ji nisem pošiljala smsov, da je ne bi po nepotrebnem "živčno" delala, sem ji pa v nedeljo sporočila, da boomo vse držale pesti, in da bomo mislile nanjo.
vipercat kako lepo, da misliš na zapuščene živali. Takih je premalo na tem svetu.