Ojla februarke!
Evo mene po par dneh...
KOt prvo čestitke vsem za uspešne preglede, zdrave bebice, pridelane kilograme
Kako ste kaj? MOje počutje vredu, bebica lepo brca, trebuh otrdeva... KOmaj čakam naslednji pregled, pa da vidimo, kako in kaj...
Popkovnična kri: bom dala v javno banko...
tamy82, sploh ne dvomim v to, da boš odlična mamica! Že samo dejstvo, da si zastavlja takšna vprašanja, pove ogromno. Ko pa boš svojo štruco stisnila k sebi, to bo vse tako samoumevno in naravno... Sama se spomnim, da preden sem dobila otroka, tujih novorojenčkov sploh nisem upala prijeti, da ja ne bom kaj zlomila. Svoja dva pa sem prijela tako, kot da sta od vedno z mano.. Tako da nikar ne skrbi, odlično se boš znala
Je pa dejstvo, da se ti življenje spremeni za 180 stopinj. Ampak po moje na boljše
Pa superca za celo škatlo majhnih oblačil...
Porod: jaz sem pa bila tiho kot miška
. Se spomnim, da sem pri vsakem popadku v sebi štela do deset - tam pri štirei, pet, šest in sedem je svinjsko bolelo, potem pa začelo popuščati
Me pa je blazno motila tista maska za kisik, tako da sem potem vprašala, če jo moram imeti in so jo dali dol... Boli, to je dejstvo, da pa se preživeti, itak. Bom pa se tokrat vseeno odločila za epiduralno...
tigrica86, bravo za širitev na celo etažo
. Z dojenčkom pa je sigurno vse ok...
DIANE, jaz bom torbo za v P pripravila mogoče mesec dni prej... okvirno.
vipercat,
za odlično opravljen psiho test... Kako je s poslom?
Nina33, tale decembrski vitamin Ce bo definitivno pasal
Teyla, ne bodi tako stroga do sebe!Uživaj v nosečnosti, diploma pa bo tudi že... Pač mogoče malenkost kasneje, bo pa!
Kako je delfinka in njeni pupi? A je že kaj novičk??? Mislim na vse tri...
Myšika, link od spletne trgovine da-da je www.da-da.si. Imajo tudi zgoraj reklamo.... Kaj imaš nagledano?? Jaz že imam doma modrček, ki je fenomenalen, sem že večkrat napisala, pa sling sem zdaj kupila na akciji. Bom pa vzela še kakšen modrček za dojenje, baby vac, pa tudi flaško in dudo. Sem vidla, da imajo Tommee tippee izdelke, ki so me nekako najbolj prepričali...
čukica, vi pa boste imeli konkretnega fantiča
Ajde babnce, se beremo...