DOBRO JUTRO! Danes je moj zadnji uradni delovni dan. Drugi teden bom verjetno še kej v službi, ampak uradno sem na dopustu. Kr ne morem verjet da smo že tko daleč... Je pa res, da nisem koristila niti dneva bolniške zaradi nosečnosti. Me pa že fajn križ in hrbet matrata.
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Masaža presredka - samo 1x je bilo dovolj, da sem dobila vnetje, tak da a-a, jaz ne bom več.
Jst se v prvo nisem upala masirat, ker sem se bala kakšnega vnetja, pa mi je rekla G da naj od tega nebi prišlo do vnetja. Tko da zdej v drugo se verjetno bom probala, ker sem bla pač v prvo prerezana in šivana.
Jst sem mela pri porodu poročni prstan na roki in mi nikol nihče ni rekel nič zarad tega. Pircingi v popku pa znajo bit problem ja. Glede nalakiranih nohtov pa se strinjam z razlago
zasi. Keglove vaje - jst jih delam, ampak premalokrat, ker pozabim. Tko da kr pogovarjajte se o tem, se vsaj takrat spomnim. Je pa res, da sčasoma, če jih delaš, postanejo mišice močnejše. Meni namreč ni všeč, da mi včasih, ko kihnem uide. In to je šele malenkost... Vseeno je drugače, če imaš eno nosečnost že za sabo in so mišice že tako ali tako bolj ohlapne.
Kaj pa glede razmaka trebušnih mišic - vam G kaj pregledujejo? Pri nas smo to na telovadbi, G pa mi do zdaj ni še niti enkrat premeril ali pretipal trebuha. Zdaj vsaj vem, da mam razmak, ampak ene 3 prste, tko da je to še čisto ok, glede na to, v katerem tednu sem.