Patrisha, mene na spehodu včasih zagrabi krč v trebuhu, drugič se mi mali nekam na medenico nasloni ali pa na mehur. Mi je ene 2 tedn nazaj v tickerju pisalo ... baby makes mum walk funny ... In me je moj danes, ko sem priračkala iz bližnjega kafiča vprašal, če to še zmeraj velja
. G mi je zadnjič na pregledu rekel, da se pač mormo znat kdaj pa kdaj tudi uležt!!!
Teyla, mene tudi koža že lep čas srbi. Na trebuhu itak, ampak tudi po ostalih delih telesa. Jaz mislim, da imam samo tako zelo suho kožo, ker imam tudi lase bolj suhe in prhljaja oz. zelo suho lasišče. Mislim, da sem se v prvi nosečnosti tudi čisto posušila (žal samo v tem smislu
). Če je pa zelo hudo in mislim, da se potem običajni pojavijo tudi nekakšne pikice, je pa lahko nekaj z jetri narobe. To se menda tudi kar pogosto dogaja v nosečnosti. Daj, malo pobrskaj ali pa vprašaj ginekologa, če se ti zdi, da te REEEES ZELO srbi.
Biljana čestitke!
Tale domača slovenska imena se pa res vračajo. Tukaj blizu imamo tudi malega Viktorja!
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Kaj je zdaj to, a zdaj vas pa kar vse špika v križu? Da ne bo na koncu tretjina februark rodila decembra, trejina januarja, zadnja tretjina pa takrat ko bi mogla.
Ne pozabi, da bo kakšna potegnila v marec. Pol bo februar bolj siromašen
PilotGirl, keglove vaje pomagajo celo življenje. Tudi pri porodu, ker z njimi ven tiščiš.
No zdej pa vidim, da mi nočete slikic kazat.

Še zmerej ko je katera napisala, da ima nov album ali nove slike v albumu, jih nisem vidla. Al ne vidim nobenega albuma al pa samo tistega, ki bi ga rada vidla kot npr. zdaj pri
ninchi. Pa sej vas skoz vse potrdim za prijateljice