IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Kaj to se kar v pralni stroj vlije kis? A mi kera, da hitre inštrukcije ;)
Jaz zlijem cca. 1 dcl kisa v uno "kuglo" (v kero naj bi se prašek dajal) in jo zabašem med cune v bobnu (Patrisha, ne bit huda

).
Prehlad: joj, se mi smilte, jaz sem HB že prot koncu, sam se mi je pa cca. 10 dni vleklo

. Sem jemala Lekadole (max. 2-3 na dan sicer), kavo z limono sem za glavobol (no, proti njemu) pila (zaleže dejansko bolj kot Lekadol, vsaj meni, itak na Aspirin prisegam drgač, če že moram kej vzet), ene pastile s kolustrumom in C vit. sem lizala, pa Proapin tabl., pa Apisirup za grlo (in slezov sirup ter Sinecod, de bi se mi kašelj suh umiril), inhalirala sem ene kapljice z lekarne, uhe sem si s čajevcem "spucala" (1-2 kapljici na palčko) pa čajčke in limonade z medom sem žlampala... sem se počutla ko ena 100-letnica s takozalogo "zdravil"

. V glavnem: upala sem, de bom zatrla tole, pa ni šlo - čist drugačen "prehlad" kot običajno (suh kašelj, čisto zabasan nos pa sinusi tut a brez vročine, pa zabasana ušesa

).
Biljana: čestitke!!! Pa kako lepo je prebrati, da so si sestre/bratje tako blizu
Driske: naj bi "trebušna" gripa razsajala, sam ne vem al bi rajš njo al (lažne) popadke
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
nina33 - kako lepo od malega princa. take stvari odtehtajo vse roge, ki jim občasno zrastejo
Sam res, včasih ne morš verjet v kere "skrajnosti" padajo

.
Keglove vaje: ma ste pridne, jaz semnad svojimi "mišicami" skor obupala - sploh nimam filinga, de mi ker stisk rata (niti kratek)

.
Tršica: sem hotla napisat

za voziček, ampak bom rajš: "Buuuu, za vrata!!!" Lohk bi bla širša. Upam, de kej zrihtate.
Sej sem verjetn kej pozabla pokomentirat, a mam dober izgovor

.
Nč, grem počas mal "delat" (kosilo, žehta...)
Lep dan vsem!