Jutro!
Tamy, hvala za kofetek, piškote prepuščam kateri drugi
Pri nas se obeta lep dan, upam, da le ne bo tako mrzel, kot je bil včerajšnji, da bova z malim princem lahko dopoldne skočila še kaj ven na zrak. Ja, če je cel dan noter, je potem siten kot
, dane omenjam, da je potem popoldansko spanje cel podvig. No, pa kaj čem pametovat, boste že videle
Oblekice za iz P, jaz bom skočila po NL malo pogledat, če imajo kje kakšen lušten mehak pajacek, sem jih že gleda, pa so bile ponekod cene zelo navite. Če ga pa ne bom dobila, pa tudi v redu, za tistih par metrov iz avle P do avta bo tudi dekica v redu, potem bomo pa tako ali tako v toplem avtu. Za vozičkanje imam pa še ovčko, pa zimsko vrečo, tako da se bo dalo sprehajat tudi brez kombinezončka...
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Mene pa malo skrbi zadnje dni, ker so gibi postali čisto drugačni. Mali se je precej umiril in premika samo rit sem in tja. Edino kolca se mu pogosto. NIč več ni brcanja
Bom jutri (danes) poklicala G, pa ga vprašala za nasvet, mogoče se celo grem pokazat.
To je povsem normalno, na koncu

ima

čedalje manj prostora in ni zaleta za konkretne brcike, plodovnice je manj, tako da važno, da se premika, ni pa treba da so brce ravno za nogometaša

Da boš pomirjena, le vprašaj tvojega G.
Moj sladkor je zadnje dni ok

, se vidi, da se pozna da sem doma, je nekoliko manj stresa, pa več časa za kuhanje in kobiniranje prehrane. Kar naj tako ostane

Trebuh mi občasno otrdeva, pa moram potem malo počivat, sprehodi pa so postali kraši in s počasnejšim tempom, saj me drugače hitzro začne kaj bolet in špikat. Ja, pa tako jih prilagodim, da je vedno v bližini kak WC
Lep dan vam želim!