o marička ste bile pridne danes
sem prebrala na hitro pa polovico več ne vem
teni, super za tak rezultat
. mene je tud tele tokse mal strah.
nepremagljiva, upam, da se vse ok izteče in je z bebijem vse uredu
včeraj sem imela morfologijo in je potrdila, da je z našo punčico vse ok. je bila pa zelo aktivna in se je vrtela po trebuhu, jo je komaj lovila, da jo je zmerila. sva se obe smejali zraven. no, jst sm kar sijala od sreče. komaj že čakam september
sem se pa tudi jaz zredila 2 kg, pa še malo čez zadnji mesec, pa sem bila kar malo šokirana, ker nisem zaradi zobobola veliko jedla. sem pa zaprta že 3 dni
in je G rekla, da je to potem takoj kakšna kila več in še po kosilu sem imela pregled - me je mal potolažla
. se pa drugače ne sekiram preveč, ker se vedno precej zredim tam okol 20 kg, ampak gre vse lepo dol, večino takoj, kakšna kila do 3 pa ostanejo še največ eno leto.
stroški za stanovanje in ostale položnice je pa itak dizastr. mi imamo samo upravnika (spl
) 250 položnico, posebi potem še za garažo in elektriko, pa telekom. pol pa še mobiteli, pa vrtec, pa za šolo, pa hrana, pa kredit, kje je šele ostalo. no in itak, da gre iz meseca v mesec. ampak glavno, da smo zdravi, res!
mate0ja ampak ene vzgojiteljice ga pa res pihnejo.
kuhanje, mi smo danes jedli špinačno musako, pa solatni mix zraven. včeraj je bila pa juhca zelenjavna, pol pa rižota z divjimi šparglji, še prej pa ajdova kaša z zelenjavo. jutri bodo ali ovseni ali pa kruhovi cmoki, pa še kaj. jst si kar sproti mal zmislim, odvisno od tega kaj je v hladilniku
. itak je najbolj važno, da je solata, ni pomembno katera, samo da je
.
no, toliko od mene
verjetno sem polovico stvari pozabila