dobro jutro!
Dream.....zelo mi je žal, in sem čist brez besed.....
Joj, jaz sem danes tud spala, ko ubita..............ko mi je ura zjutraj zvonila sem jo komaj slišala, vstat iz postelje pa sploh nisem mogla, .........bom poskusla v soboto nadoknadit
punce meni pa zadnje čase mravljinčijo roke, a je to normalno, npr. ko sem na troli in se držim za držalo......, ali pa če držim kaj par minut v rokah ali ležim na boku!?!?!.....vem da lahko roka zaspi če je dolgo v nekem položaju, ampak jaz govorim o parih minutah!?!?!?!.........včeraj sem pol dr. housa, stiskala pest, k sem skušala mravljince pregnat
Jaz, za dojenčke še nisem nič kupila, sigurno bom ji kupila kja za oblečt, drgače bo pa kr večino od sestrice dobila, itak ta mala ni vse ponosila, k je tako hitro rasla, kakšne stvari je imela samo dvakrat oblečene.......voziček še imamo, posteljco tud...........tako da..............hvala bogu......se mi zdi da te mlade starše predvsem prvorodke, trgovci pokradejo sto na uro, jaz vem ko sem prišla v katero koli trgovino z dojenčkovimi stvarmi, so mi trgovke hotle uturit, svašta..........ma se kr nisem dala, nobenih sterilizatorjev, priprav za delanje dojenčkove hrane, in nevem kaj še...........na srečo se je mala na polno dujila, flaške tud povohat ni hotla, dude tudi ne..........tako da nismo meli niti ene flaše in ne dude.....tud nobenga aspiratroja za noska ji nisem kupila, midve sma vse zrihtali z fiziološko.....,...........no upam da bo tudi zdaj tako!
držte se punce k mate danes preglede....