Pozdravljene punce, že cel dan se mi spi, ko je tako deževno vreme!
Tudi jst bi še zjutraj tak sladko spala, pa žal se morem vstat, sej še sam ta teden mam prakso, pol pa en teden spanja, pol pa se mi šola spet začne, pol pa si morem čas vzet da se začnem učit za moj prvotni faks, da končno zaključim s tem kar že eno leto vlečem!!!
Ta vikend bo zame pester, mam rojstni dan in en dan pridejo k meni moje punce, drug dan mam pa z domačimi!!
Drugače pa jaz imam cunjic za
zelo veliko od sestre, sicer ma dva fanta ampak so take nevtralne barve, pa kolegica, ki ima punčko ima polno stvari zame! Edino kar morava kupit je pojstlico oz. kinderpet, previjalno mizico z omaro, da bom mela kam cotice dat in pa voziček, ki bom kupila po vsej verjetnosti kr rabljenega na bolhi, sem jih že malo gledala in so mi eni zlo všeč pa še zlo ugodni, no sam za pogledat so , pa zato še mam verjetno čas!!! Edino v Avstrijo bova en dan šla, pa mal pogledala, če tam dobima kakega ugodnega, morema tudi mal gledat glede na cene, ker jst sem še študentka in nimam glih nekega dohodka, moj pa tudi nima neke full plače, ampak jst pravim, da je za najinega
ljubezen najbolj pomembna, druge stvari bodo že prišle!!!
No lepo bodite!!!