Dobro jutro
Pridružila sem se klubu prehladov, me glava boli in imam nos čist zabasan. Se pa trudim, da ne bi nič uzela, samo zgleda bom morala kapljice za nos uporabit. Je pa moj katastrofa, pa še zaradi službe ne more bit doma in ležat.
Dobrodošli novi nosečki
IZVIRNO SPOROČILO: pomarančika
Hey !
Men je pa moj zrihtu, da lohka grema gledat najinga cmrlja
Juter zjutraj ob 10h bom končno po tejle katastrofi vidla mojo bebico kok se veselim
alja- to pa nisem vedela, da ginekologi pokasirajo v naprej denar za nosečnice. res je potem bolje da si tiho in počakaš do poroda, potem pa veselo drugam.
bimba7277-

upam, da boš čimprej bolje
dory- kaj tudi tebi ne bojo pogodbe podaljšali? A boš na bolniški? Al se boš kar na zavod prijavila.
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO
......tako da čez dan bi pojedla full sendviče, pomfri, hamburgere, večer pa samo sadne solate in se moram zdaj prav pazit, na ker konec trgovine stopim
pigy....res maš lep trebušček.........meni se zdi da sem pa vsa zaobljena.....da ni nikjer bokov k en sodček
jaz bi te stvari tudi zvečer jedla. No ampak, vsk dan moram obvezno pojest kruh z eurokremom, pa ga nikoli nisem jedla. Moj pravi da sem ko hruška s tem trebuhom. Sej če bi se slikala naravnost bi vam blo vse jasno
olana- tudi jaz sem štartala s 63 kg, pa jem samo nezdravo hrano, a o sladkarijah raje ne bi..... Tako da sem se pripravila, da septembra štartam nazaj na dieto. Upam, da bom še vedno imela voljo
Aha, še da vam povem, kaj sem zvrtala na netu. Sedaj ko mi poteče pogodba, se ne bom prijavila na zavod, najbolje bo da me moj prijavi, pač plačam prispevke za en mesec in potem vlečem bolniško do konca, tako da bom uradno zaposlena. Sej če mi bolniško prekinejo, mi pa moj kao ne podaljša pogodbe in grem lahko na zavod.
a ne?
Uglavnem, vse ki mate danes preglede, jih lepo opravite. Pa se bom potrudila da vas kej čez dan preberem, včerja se sploh nisem mogla tuki prijavit, me je skoz metalo z neta.