cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke, 17.del

clock-img

10.01.2011, 18:18

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

To:

user posted image

Kak se vam zdi?

ni mi všeč user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

10.01.2011, 18:20

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Meni pa je bla naj od vseh pod 50 € za pubece.

clock-img

10.01.2011, 18:22

clock-img

botrca

pencil-img

14679

to kupuješ za tvojega?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

10.01.2011, 18:24

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

vem kak se lahko razvije hudo vnetje ker sma ga že imela. Gre se zato da L vzgojitelce pretiravajo. Da ne bp pomote so zelo vredu in sem tudi zelo zadovoljna z njimi. Edino kaj me moti je pretiravanje. Še en primer pred par tedni. Pridem po njega in mi reče da ful kiha in tak da ko kihne je vse okoli mokro. Pa pridema domov pa mi otrok kihne 3x pa to čist normalno.

To sem mislilauser posted image
Vem,da se bolezen lahko razvije hitro,samo ponavadi se to zgodi v popoldanskih in večernih urah.Če bi imel ob 11-ih fejst vneto očko,bi se že zjutraj moglo kaj videt,preden je šel v vrtec...

clock-img

10.01.2011, 18:26

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

To:

user posted image

Kak se vam zdi?

lepa barva številčniceuser posted image

clock-img

10.01.2011, 18:27

clock-img

majakla

pencil-img

6662

to kupuješ za tvojega?

Mojega nečaka, ima jutri 10 let, pa bi on "zdaj počasi tudi že uro imel". user posted image

Že imam doma, svežo, toplo, je moj glih prinesel.

clock-img

10.01.2011, 18:28

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Če bi imel ob 11-ih fejst vneto očko,bi se že zjutraj moglo kaj videt,preden je šel v vrtec...

ni vedno tako...user posted image

clock-img

10.01.2011, 18:29

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Čer vsem skupaj.

Ly pikapoke za Luko vseeno user posted image

Pr nam je šefica tudi doma, že par dni ponoči bruha in full driska, tak da nam je lušno ja. Fajn dopust imamuser posted image

clock-img

10.01.2011, 18:30

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Če bi imel ob 11-ih fejst vneto očko,bi se že zjutraj moglo kaj videt,preden je šel v vrtec...

nimam izkušenj...naše vzg.načeloma ne kličejo,sploh pa ne za vsak kihecuser posted image

clock-img

10.01.2011, 18:31

clock-img

majakla

pencil-img

6662

vem kak se lahko razvije hudo vnetje ker sma ga že imela. Gre se zato da L vzgojitelce pretiravajo. Da ne bp pomote so zelo vredu in sem tudi zelo zadovoljna z njimi. Edino kaj me moti je pretiravanje. Še en primer pred par tedni. Pridem po njega in mi reče da ful kiha in tak da ko kihne je vse okoli mokro. Pa pridema domov pa mi otrok kihne 3x pa to čist normalno.

Vem,da se bolezen lahko razvije hitro,samo ponavadi se to zgodi v popoldanskih in večernih urah.Če bi imel ob 11-ih fejst vneto očko,bi se že zjutraj moglo kaj videt,preden je šel v vrtec...

Jap,
ampak boljše, da pretirava, kot pa reče, eh,
nič ni, zadeva pa resna (boleča, dolgotrajna,
nalezljiva, ...), ne?

clock-img

10.01.2011, 18:31

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

to kupuješ za tvojega?

Mojega nečaka, ima jutri 10 let, pa bi on "zdaj počasi tudi že uro imel". user posted image

Že imam doma, svežo, toplo, je moj glih prinesel.

in bo lepo uro tudi dobiluser posted image bravo tetauser posted image

clock-img

10.01.2011, 18:32

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čer vsem skupaj.

Pr nam je šefica tudi doma, že par dni ponoči bruha in full driska, tak da nam je lušno ja. Fajn dopust imamuser posted image

Držim pesti, da neboš še ti dobla,
ni fajn. user posted image

clock-img

10.01.2011, 18:34

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Jap,
nalezljiva, ...), ne?

kaj jaz vem...če bi naše takoj klicale,pol moja deklina od sredine septembra ne bi bila v vrtcu-takrat je namreč začela kašljat.

clock-img

10.01.2011, 18:35

clock-img

botrca

pencil-img

14679

nimam izkušenj...naše vzg.načeloma ne kličejo,sploh pa ne za vsak kihecuser posted image

pri nas tudi ne...edino če bruha ali driska kar je normalno da obvestijo ali pa če ima vročino

clock-img

10.01.2011, 18:35

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jap,
nalezljiva, ...), ne?

s tem se pa popolnoma strinjam user posted image

clock-img

10.01.2011, 18:36

clock-img

majakla

pencil-img

6662

in bo lepo uro tudi dobiluser posted image bravo tetauser posted image

user posted image  user posted image

clock-img

10.01.2011, 18:37

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Čer vsem skupaj.

Držim pesti, da neboš še ti dobla,
ni fajn. user posted image

HVALA user posted image

clock-img

10.01.2011, 18:37

clock-img

majakla

pencil-img

6662

kaj jaz vem...če bi naše takoj klicale,pol moja deklina od sredine septembra ne bi bila v vrtcu-takrat je namreč začela kašljat.

Ne mislim za kašelj, smrkanje .. to je v vrtcu očitno normalno in stalnica,
očke pa niso hec.

clock-img

10.01.2011, 18:38

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

čer vsem skupaj...evo končno sem uspela malo v miru se vsest za računalnik. Danes ni ravno naš dan, tamala ima ful krče že cel dan in nič ne pomaga, zdaj je končno uspela zaspat tule v ležalniku. Poleg tega mi je wifi crknil v bajti, tako da sem primorana bit tu zraven na enem zelo kratkem kablu, in sem že zaradi tega malo tečna, bo treba it jutri v nabavo novega routerja user posted image

Kaj novega drugače?

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

pri nas tudi ne...edino če bruha ali driska kar je normalno da obvestijo ali pa če ima vročino

isto pri nas...če se pa otrok obnaša malo "čudno",pa opozorijo,ko pridemo po otroke,da jih malo spremljamo domauser posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

majakla tudi meni je ura všeč za 10 letnega fanta user posted image

Jaz pa sem zdaj Liji naročila te teniske.. http://www.superge.si/Nike/jr-outbreak-td-s10-nike-7678918/

clock-img

10.01.2011, 18:39

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpisuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2011, 18:39

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Grem mojega princa zbudit,
spi ko kralj... na grahecu, ko polhec. user posted image

clock-img

10.01.2011, 18:40

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

čer vsem skupaj...evo končno sem uspela malo v miru se vsest za računalnik. Danes ni ravno naš dan, tamala ima ful krče že cel dan in nič ne pomaga, zdaj je končno uspela zaspat tule v ležalniku. Poleg tega mi je wifi crknil v bajti, tako da sem primorana bit tu zraven na enem zelo kratkem kablu, in sem že zaradi tega malo tečna, bo treba it jutri v nabavo novega routerja user posted image

Kaj novega drugače?

zate user posted image user posted image user posted image in za tvojo pikico user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem