IZVIRNO SPOROČILO: carmik
Zanima me, kaj vse ste kupile od kozmetike? jst mam zaenkrat samo palčke za ušesa, vato, en paket sterilnih zložencev ( A mislte da bo to premalo?)
Še zdj ne vem al nj kupm alkohol za popek al samo fiziološko razstopino? eni priporočajo eno, drugi kritizirajo... kaj boste mele ve? Oboje?
kateri čaj boste pile ob dojenju? navaden, domač, kakšen poseben za dojenje?
Kozmetika - palčke za ušesa, vatne blazinice (take pravokotne, podobne kot za ličila odstranjevat - bolš kot vata, ki še vedno stoji doma, že 2 leti

), od Toto ene krpice za ritko pucat (dokler ne prešaltam kar na vlažilne robčke), Ribodermin kremo za ritko (od vseh preizkušenih najboljša pri prvi mali ritki), Johnson's baby olje za po kopanju, trdo milo.
Zame pa Vir vložki, krema Lanolin za bradavice (v CE dobiš že v P eno malo tubo, ki mi je v prvo zadostovala) in mrežaste hlačke (v CE dobiš za čas v P in si bom vzela kake s sabo domov).
alkohol za popek - če kupuješ, je najbrž bolš kupit alkoholne krpice. Jst sem jih v prvo vidla pri patronažni. Je vsaka sterilno zapakirana. Jst sem v prvo imela alkohol in ga nisem rabila, mi je parkrat spucala patronažna.
čaj za dojenje - jst sem pila enega, ki sem ga kupila v Müllerju. Drugje sem vidla samo instant, ki je že sladkan, tam imajo pa po vrečkah in si lahko po želji sladkaš.