Ojla!
Pri nas se pikice že sušijo, Tinkara jih je imela cca 20, je pa danes sitna za popi.., bi bila samo po rokah. Aja, a morm omenit, da je bila včeraj tašča na obisku, in jo je kot kaže preveč scrkljala... Ponoči tudi ne spimo, prnceska spi prvo rundo do cca. 1h, potem pa dojenje na uro ali dve, s tem da useka še eno orng budno kitico... Danes je bila budna od 4,30 dalje... sva bivakirali v spalnici, da je imel MM kaj od noči, potem sem mu jo pa ob 6h budno!!! predala, da jo je v ležalniku zabaval, ko je rihtal večjega in sebe, okol 7h mi jo je vrnil, še vedno budno, potem pa je po dojenju sledil le kratek bjutislip. Saj bi rekla, da bom šla prej spat zvečer (itak to rečem vsako jutro), ampak jaz pred polnočjo res nisem zaspana... zjutraj sem pa zombi, hehe.
Aja, glede na naše nočno švohspanje sem se odločila, da poskusim zvečer z mlečno kašico... Bomo vidli, če se zbuja zarad lakote... Čeprav imam malo na sumu tudi luno, pa zobke, pa...
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Mi smo z GH že na pol začeli. Na pol zato, ker David že lepo je, Nadja pa ne zna še požirat. Sem razmišljala, al čem se matrat s kuhanjem al je lažje flašo naredit. No, sem potem naredila tako, da sem skuhala 4 korenčke, jih zmiksala in dala v vrečke za led (taki, okrogli kosi pridejo ven) in dala zmrznit. Tako sedaj samo odtajam kroglico ali dve in voila.
Super, jaz sem delala kockice za led, potem ko so bili obroki že malenkost večji, pa je v skrinjo romal pekač za mafine. Napolnjen z zelenjavo

.
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Nagradno vprašanje: Kako si pridobiš 15 minut? Vsakemu daš v ležalnik pod noge plastično vrečko.
Vzeto na znanje, super ideja
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana
Btw, punce, kako ste kaj s kilogrami?
Tko, po svizčevo... Saj veš, dojenje, pa kile, pa teta s krvavca

Mitbusterja bi rekla BUSTED
IZVIRNO SPOROČILO: cukica
Kg mi smo še zmeraj na -15 kg tako,da imam 70 kg mogoče bo šlo še kaj dol.
Pridna punca!!!
Teyla, kako je bilo na podelitvi, je Teja sšarmirala akademsko srenjo? Prehlad je kaj boljš?
Nč, čakam princesko da odspi bjutislip (polurno kitico), pol pa po večjega v vrtec, se že vreme nekaj kisa